Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΔΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Απίστευτες καταστάσεις από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Την στιγμή που ο Πρωθυπουργός πουλάει σανό στους Ελληνες για την υποτιθέμενη έξοδο...

στις αγορές, η Αριστερά των μνημονίων και των εθνικών τραγωδιών πλασάρει νέα ήθη και έθιμα. Τραμπουκίζουν απλούς Ελληνες πολίτες που απλά διαμαρτύρονται για την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε στον ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η κάτοικος Σύρου Ειρήνη Κουτσολιδάκη, η οποία δήλωσε ότι δύο ένστολοι αστυνομικοί (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο) που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα όταν εκείνη προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό.

Οπως δήλωσε η 70χρονη γυναίκα, η οποία ήταν πολύ ταραγμένη και μάλιστα στη συνέντευξή της ξέσπασε σε κλάματα, επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρωθυπουργό και να τον αποδοκιμάσει:

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτηρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανεβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψευτικα. Του είπα: Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το νεώριο που έκλεισε. 


Ηταν δύο αστυνομικοί που με επιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμο και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Εγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Εφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί… συγγνώμη γιατί είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!».


Η 70χρονη δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει πάει στο νοσοκομείο, ενώ το συμβάν έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο.

Στη Σύρο ο Τσίπρας

Προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες ότι βρίσκεται κλεισμένος στη γυάλα του Μεγάρου Μαξίμου και ότι δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να έρχεται σε επαφή με τον καθημερινό κόσμο, ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε τη σημερινή του περιοδεία στη Σύρο.

Η ανάκαμψη αφορά τους ανθρώπους του μόχθου

Ξεκίνησε την επίσκεψή του από το Δημαρχείο της πόλης και έδωσε έμφαση στην ανάκαμψη, μετά την έξοδο από το μνημόνιο, αλλά και στους ανθρώπους του μόχθου.

Στη Σύρο βεβαίως, κομβικό γεγονός αποτελεί η επαναλειτουργία των ναυπηγείων, με τον πρωθυπουργό να θυμίζει ότι είχε δεσμευτεί ότι θα επισκεπτόταν το νησί και τα ναυπηγεία.

Αφού εξήρε τους αγώνες των εργαζομένων και την πολιτιστική προσφορά της νήσου, ο πρωθυπουργός παρατήρησε ότι ναι μεν ο τουρισμός έφερε ανάκαμψη, αλλά όμως η επαναλειτουργία της ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας θα φέρει ακόμη πιο ουσιαστική ανάκαμψη και τόνωση της τοπικής οικονομίας. Αναφέρθηκε δε, στις προοπτικές να εργάζονται 1.000 άτομα εκεί (από τα 300 που εργάζονται σήμερα).

Παραλλήλως, ο κ. Τσίπρας μίλησε για τη συστράτευση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην επαναλειτουργία των ναυπηγείων, με τη διαγραφή παλαιότερων χρεών, μια πρωτοβουλία που η δημοτική αρχή θα… βρει μπροστά της, υπό την έννοια ότι τα οφέλη θα είναι πολύ περισσότερα.

Ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.Ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Στην αντιφώνησή του, ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός είπε, και αυτός, πως τα ναυπηγεία είναι κυρίαρχο θέμα για το νησί και η επίσκεψη Τσίπρα ενέχει μεγάλο συμβολισμό, δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη πολλά αναπτυξιακά έργα. Του πρόσφερε δε, ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί που τον συνοδεύουν -οι κ.κ. Παππάς, Πιτσιόρλας και Σαντορινιός- περπάτησαν προς το δημαρχιακό μέγαρο, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους. Ένας ηλικιωμένος δε, στο σύντομο διάλογο που είχε με τον κ. Τσίπρα, του θύμισε ότι, κατά την επίσκεψή του πέντε χρόνια πριν, όταν ακόμη ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του είχε πει ότι θα γινόταν πρωθυπουργός.
το είδαμε στο https://www.pentapostagma.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου