Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΆ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

φωτό αρχείου
Για ένα κινητό τηλέφωνο έχασε, όπως υποδεικνύουν τα μέχρι στιγμής ...


στοιχεία, τη ζωή του, ο 25 χρονος Νίκος στο Λόφο Φιλοπάππου.

Συγκεκριμένα, τρεις δράστες πλησίασαν τον Νίκο και την 23χρονη φίλη του προκειμένου να τους ληστέψουν, λογομάχησαν και συνεπλάκησαν και κατά την διάρκεια της πάλης, εκείνος έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Αρχές δεν αποκλείουν μέχρι ώρας το ενδεχόμενο οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο.

Δεδομένου του ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο, η αστυνομία αναζητά στίγμα της συσκευής, τόσο του Νίκου όσο και της κοπέλας, προκειμένου να εντοπίστουν είτε οι ίδιοι οι δράστες είτε οι κλεπταποδόχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι δράστες είτε πέταξαν είτε δεν ενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι αστυνομικές έρευνες φαίνεται πως επικεντρώνονται σε μία ομάδα ληστών- δύο εκ των οποίων σεσημασμένοι- από το Πακιστάν, με δράση στους δρόμους της Αθήνας.

Πρόκειται για πέντε υπόπτους από το Πακιστάν και τη βόρεια Αφρική, όλοι τους «πρόσφυγες», οι οποίοι μπήκαν στην Ελλάδα όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι αλλοδαποί:  Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.  

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν καταγράψει τις ομάδες των αλλοδαπών ληστών που είχαν δράσει στον Λόφο Φιλοπάππου, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Ιστορικό Κέντρο.

Να σημειωθεί βέβαια πως ακόμη και αν συλληφθούν οι αλλοδαποί δεν πρόκειται να απελαθούν μετά την έκτιση της ποινής τους καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πάγια θέση των Αρχών: Καμία απέλαση αλλοδαπών και για κανένα λόγο, εκτός βέβαια και αν πρόκειται μόνο για... Ρώσους διπλωμάτες.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου