Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΧΥΔΑΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ: ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ! "ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΥΓΑΤΟ ΚΑΡΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΓΥΡΗ ΑΡΟΥΡΑΙΑ"!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ!

Ο Δήμος Βερύκιος δημοσιογράφος και Αντιπροέδρος του ALPHA  σε μια...


προσπάθεια να υποστηρίξει την κυβέρνηση, ανέβασε μια εικόνα με την Παναγία και τον Ιησού με πρόσωπα από αρουραίους που είναι άκρως βλάσφημη και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Φυσικά η ανάρτηση του κατέβηκε από τον ίδιο αλλά οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη και την κατέγραψαν.

Μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι την ανέβασε: Δείτε τι προβλέπει o ποινικός κώδικας σε μια τέτοια περίπτωση: Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ενότητα: ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ισχύον Άρθρο: 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή. 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη. Η οργή του κόσμου είναι χαρακτηριστική με πολλούς να ζητούν να μποϊκοτάρουν τον σταθμό του Alpha αλλά και την απομάκρυνση του δημοσιογράφου και Αντιπροέδρου, Δήμου Βερύκιου: 
Δείτε τι προβλέπει o ποινικός κώδικας σε μια τέτοια περίπτωση: Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ενότητα: ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ισχύον Άρθρο: 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή. 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com/o-dimos-verykios-anevase-eikona-tis-panagia-kai-toy-iisoy-me-prosopa-apo-aroyraioys/

https://www.tilestwra.com(τίτλος: δικός μας)


3 σχόλια:

  1. ξυπνηστε σε καιρους κατοχης όπως τωρα ο κωδικας ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 Σ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.romfea.gr/diafora/23451-suntetrimmenos-zita-sugnomi-o-dimos-berukios-meso-tis-romfeagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ματανοια ειναι μεγαλη υποθεση για εναν χριστιανο και η συγνωμη ειναι μια λεξη που θελει δυναμη για να την πεις. Ο Δημος ειχε αυτη τη δυμναμη να πει δημοσια συγνωμη για το λαθος του. Ο Θεος ειμαι συγουρος τη δεχτηκε. Εμεις;

      Διαγραφή