Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ... http://indobserver.blogspot.com/2018/08/8_25.html

Με ένα μεγάλο συλλαλητήριο – συναυλία θα υποδεχτούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι Θεσσαλονικείς την ημέρα των εγκαινίων...


της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο για τη Μακεδονία υπό τους ήχους της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στον Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, βασικό συντελεστή της διοργάνωσης των πετυχημένων συλλαλητηρίων της Αθήνα και της Θεσσαλονίκης.

Ως σημείο διεξαγωγής της συναυλίας επιλέχτηκε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, o Φορέας Ανένδοτου Αγώνα θα ανακοινώσει τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου εντός των επόμενων ωρών.

Οι διοργανωτές, πριν ανακοινώσουν τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, ήρθαν σε συνεννόηση με την πλειοψηφία των φορέων που ασχολούνται με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

όλα τα παραπάνω αναφέρονται στο dikaiologitika.gr εμείς να προσθέσουμε ότι ο λαός της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αλλά από όλη την Ελλάδα πρέπει να εμποδίσει με την παρουσία του τον Τσίπρα να συνεχίσει τα εγκλήματά του σε βάρος της χώρας. Είναι ο μεγαλύτερος προδότης όλων των εποχών. Μετά τα μνημόνια που υπηρέτησε πιστά όσο κανείς, έχει συμφωνήσει και στον διαμελισμό της πατρίδος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου