Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-"ΒΟΜΒΑ"! ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ, "ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ" ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!

Το αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας την οποία πληρώνει ο Δήμος και οι δημότες για να περιπολεί στους δρόμους. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Στάικος, ο οδηγός έχει σταθμεύσει το όχημα της εταιρείας και κοιμάται στο τιμόνι του! Την φωτογραφία τράβηξε ο ίδιος ο κ. Στάικος. 
Την καταγγελία-"βόμβα" κάνει ο κ. Μπάμπης Στάϊκος ο οποίος -παραδόξως λίγο μετά την καταγγελία του υπήρξε και αυτός θύμα διαρρηκτών. 
Η καταγγελία έχει ως εξής:
"Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, προτεραιότητά μας...

το προεκλογικό φυλλάδιο της παράταξης του Δημάρχου Αποστολόπουλου το οποίο έκανε λόγο για "Ασφαλή πόλη για όλους μας". Τη φωτό επισυνάπτει ο κ. Στάικος στην καταγγελία του. 
είναι η ασφάλεια σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων". Προεκλογικές εξαγγελίες του νυν δημάρχου που όπως και πολλές άλλες έμειναν μόνο στα ιλουστρασιόν προεκλογικά φυλλάδια. Το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Βεντουζά, η Κέλλυ Κουμπούρου και έξι ακόμη γνωστοί και φίλοι επώνυμοι και ανώνυμοι έπεσαν θύματα διαρρήξεων χωρίς ευτυχώς να τους ασκηθεί σωματική βία. Στο μεγάλο πάρκο μέρα μεσημέρι άγνωστοι έκλεψαν κινητό από συμφοιτήτρια της κόρης μου. Σε μια νυχτερινή βόλτα με τον σκύλο μου φωτογράφισα το αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας που πληρώνει ο δήμος με τα δικά μας χρήματα παρκαρισμένο με τον "υπεύθυνο για την ασφάλειά μας" να κοιμάται στη θέση του οδηγού. Αυτό είναι το αίσθημα της ασφάλειας κύριε δήμαρχε ; μετά τις 10 το βράδυ οι δρόμοι ερημώνουν και ο Παπάγος που άλλοτε έσφυζε από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες μοιάζει έρημη πόλη αφού όλοι κλειδώνονται στα σπίτια τους. "Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί" , στο χέρι μας είναι να τους διώξουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου