Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ...ΣΕΡΙΦΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ! ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ISIS! ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ

Η Αμερική διά του Ντραμπ αυτή τη φορά, ετοιμάζεται να σπείρει βόμβες και να σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους στη Συρία, μόνο και μόνο για να...

ρίξει τον ΄Ασαντ, επειδή... δεν τον γουστάρει! Είναι ο παγκόσμιος σερίφης που αποφασίζει ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντά της και αναλόγως πράττει.
Σπέρνει αίμα και πόνο σε όλο τον πλανήτη για μια ακόμη φορά. Μετά τη Γιουγκοσλαβία την οποία διέλυσε, μετά το Αφγανιστάν και το Ιράκ τα οποία αιματοκύλισε, μετά τη βίαιη πτώση του Καντάφι (με την υποτιθέμενη Αραβική Άνοιξη), τώρα ετοιμάζεται να ρίξει τον Άσαντ επειδή δεν τον γουστάρει. Και έτσι θα φέρει και πάλι στον αφρό τον ISIS, τους τζιχαντιστές δηλαδή, όπως ακριβώς ήθελε ο Μακέϊν. 
Ατυτή τη φορά τα πράγματα μπορούν να πάρουν ανεξέλεγτες διαστάσεις δεδομένπου ότι στη Συρία η Ρωσία έχει προαιώνια συμφέροντα στα οποία θέλει να βάλει χέρι η Αμερική. 
Έρχεται η κόλαση, η παγκόσμια κόλαση; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου