Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! "PERSONA NON GRATA": ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ...

Τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι πλέον τον Α. Τσίπρα. Πλέον αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Στο εξωτερικό, σε πολιτικά πηγαδάκια, αλλά...

και στο δημόσιο λόγο, ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι το απόλυτο σύμβολο της πολιτικής κυβίστησης.

H οργή των Ελλήνων ξεχειλίζει από την Κύπρο μέχρι την Κρήτη και από την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη μέχρι το… Λονδίνο. Κράξιμο και έντονες διαμαρτυρίες κατά των Κυβερνητικών είναι πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο.

Στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των πολιτών δεν θέλει πλέον να βλέπει τον πρωθυπουργό. Τα συνεχόμενα ψεύδη, οι υποχωρήσεις στα Εθνικά θέματα και η οικονομική αφαίμαξη έχουν εξοργίσει τους πολίτες.

Με τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης να βρίσκονται στο φόρτε τους για να την εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι κορυφώνονται και οι αντιδράσεις για την παρουσία του στην πόλη.

Το απόγευμα της Παρασκευής, άγνωστοι κόλλησαν αφίσα με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» τόσο σε δέντρο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη όσο και στο ασανσέρ που οδηγεί στα γραφεία τα οποία βρίσκονται στην οδό Εγνατία κοντά στη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.


Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου