Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: "ΠΡΟΔΟΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ"! ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

Χαμός έγινε χτες βράδυ (10-1-2018) στο Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης", στην εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσαν οι "Εκδόσεις Σιδέρη" με αφορμή το βιβλίο του επί τιμή πρέσβη, Αλέξανδρου Μαλλιά, "Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία. Η Αυτοψία της δύσκολης Συμφωνίας των ...


Πρεσπών"! Για το βιβλίο δεν μίλησαν ιδιαίτερα διότι από μόνος του ο τίτλος προκαλεί αντιδράσεις και μάλιστα ο εκ των ομιλητών κ. Χατζηδάκης (Αντιπρόεδρος ΝΔ) τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τον τίτλο.
Τις μεγαλύτερες αντιδράσεις όμως συγκέντρωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, δεν φτάνει που έκανε λόγο για μια καλή Συμφωνία η οποία είναι προς το συμφέρον της χώρας να κυρωθεί, χαρακτήρισε ακραίες, φασιστικές ή και ναζιστικές τις φωνές που αντιδρούν σε αυτή τη Συμφωνία με εκδηλώσεις, συλλαλητήρια, διαμαρτυρίες! Τότε ήταν που ξεσηκώθηκαν πολλοί από τους παρευρισκόμενους (η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, με πάνω από 350 άτομα-υπήρχαν και όρθιοι) και τον αποκάλεσαν "Προδότη" που ξεπουλά την ιστορία μας.  Μάλιστα, ο Ζαχαριάδης, φάνηκε τόσο σαστισμένος από τις έντονες αποδοκιμασίες, τις οποίες δεν περίμενε (μια και είχε φέρει περί τους 50 κλακαδόρους του να τον χειροκροτήσουν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του), ώστε στη συνέχεια δεν μπορούσε να αρθρώσει επιχειρηματικό λόγο, κοινώς έλεγε μπούρδες! Η αμηχανία του δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε από το πάνελ στο οποίο βρισκόταν πήρε το κινητό του και άρχισε να βγάζει δεκάδες φωτογραφίες από το κοινό που τον παρακολουθούσε στο αμφιθέατρο. Πολλοί αναρωτήθηκαν: "Τι βγάζει τόσες φωτογραφίες, θέλει να μας φακελώσει; Θα μας περάσει...face control και θα μας καταγράψει στο αρχείο του ως φασίστες;"! Από κάπου όμως ανάμεσα στο κοινό ακούστηκε μια απάντηση: "Ας βγάλει όσες φωτογραφίες θέλει. Κι εμείς τον έχουμε γράψει στο δικό μας αρχείο. Η Ιστορία τον έχει κατατάξει στους προδότες"! 
Κατά τα άλλα, στην ομιλία, εκτός του Ζαχαριάδη και του κ. Χατζηδάκη, και του συγγραφέα του βιβλίου πρέσβη επί τιμή, Αλέξανδρου Μαλλιά, παρέστη ο ίδιος ο εκδότης κ. Σιδέρης ο οποίος συντόνισε τη συζήτηση.
Έγιναν πολλές ερωτήσεις από το κοινό, αξίζει ωστόσο να αναφερθούμε στην παρέμβαση του Παναγιώτη Αλεξόπουλου, ο οποίος απευθυνόμενος στον συγγραφέα, τον ρώτησε τι γνωρίζει για την ελληνική μειονότητα που υπάρχει στα Σκόπια, μειονότητα της τάξεως των 250.000 ατόμων που ζουν εκεί. "Γιατί δεν γίνεται κανείς λόγος σε αυτή;", ρώτησε ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος. 
Ο πρέσβης και συγγραφέας του βιβλίου κ. Μαλλιάς παραδέχθηκε ότι υπάρχει πράγματι πολυπληθής ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, αλλά από το 1995 και εδώ σταμάτησαν να αναφέρονται για αυτή (με...άνωθεν εντολή προφανώς-με τα πολιτικά κόμματα να μην βγάζουν κιχ)! Τέλος, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος επίσης χαρακτήρισε προδότη τον Ζαχαριάδη, του είπε σε αυστηρό τόνο "Δεν θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών". 
Πατριωτική ήταν η στάση και του Γιάννη Κεχρή ο οποίος αναφέρθηκε στη Μακεδονία του Μέγα Αλέξανδρου και πως η Ιστορία μιλάει και δεν μπορεί να αλλοιωθεί για χάρη των Σκοπίων. 
Συμπερασματικά, αυτό που έγινσε στο Δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου δεν έχει ξαναγίνει και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους από τους παρευρισκόμενους έδωσαν πατριωτική απάντηση στον κομισάριο του ΣΥΡΙΖΑ, Ζαχαριάδη!

2 σχόλια:

  1. Οι συριζαίοι πάντα χρησιμοποιούσαν ως άλλοθι τη βουληση του Λαού για ό,τι έκαναν ή υποστήριζαν, "Ο λαός θέλει ο λαός λέει, ο λαός δεν ανέχεται" τώρα που έχουν γράψει που ο λαός σύσσωμος λέει όχι στο έγκλημά τους τον αποκαλούν απλώς φασίστα. Αυτός είναι ο σεβασμός στον λαό.
    Χάσιμο χρόνου ακόμα κ το φτύσιμο σε κάτι λακέδες σαν τον Ζαχαριάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη δέν πρέπει να ξεχνάς οτι προεκλογικά το 2014 τουλάχιστον δέν εναντιώθηκες και δέν κατήγκειλες το προδοτικό συμμορίτικο μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω οτι πλανήθηκες και εσύ γιατί αρκετό καιρό τώρα η στάση σου είναι έντονα πατριωτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή