Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ"!


Το ότι ένα εκ παραδρομής τυπογραφικό λάθος στην έντυπη έκδοση του "Παρατηρητή" θα δημιουργούσε...μεσανατολικό ζήτημα, ε, αυτό δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε. Η συνοικιακού τύπου όμως αντίδραση, αποτελεί ...πιστοποίηση ότι πράγματι ζούμε σε συνοικία! 

Αναφερόμαστε στην περίπτωση της κας Ευαγγελοπούλου, η οποία έστειλε τις καλοκαιρινές ευχές της μέσω της εφημερίδας μας. Κάτω όμως από το όνομά της μπήκε κατά λάθος η λεζάντα "Αντιδήμαρχος Χολαργού"!
Λάθος κύριοι, αλλά όχι και τόσο σοβαρό ώστε να γίνεται ολόκληρο σούσουρο ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους, αλλά και να παίρνουν στην εφημερίδα μας ανώνυμα τηλέφωνα λέγοντας:
1. Τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά;
2. Να διορθώσετε αμέσως το λάθος και να ζητήσετε συγγνώμη από τους αναγνώστες σας
3. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Τι λέτε ρε παιδιά; Τρομερό λάθος, εγκληματικό! Να το πείτε και του Ξύδη, μην τυχον και κάνει το λάθος να χρήσει "Αντιδήμαρχο" την κα Ευαγγελοπούλου! Θα έχει κάνει...έγκλημα!
Αυτές είναι οι συνοικιακού τύπου αντιδράσεις.
Ρε, δεν κατεβαίνετε στο Σύνταγμα μπας και πείσετε κανένα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσει το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα; Και προπαντός σταματήστε να λέτε κοτσάνες!

3 σχόλια:

  1. Η κα. Ευαγγελοπούλου ως πρώην συνεργάτης της κας. Ευαγγελίδου είναι ΄κτι παραπάνω από Αντιδήμαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή συνεργάτης του Νικαλάου δεν ήταν; Θυμάμαι ότι την είχε διορίσει κάπου. Ως σύμβουλο ή ως κάτι άλλο. Τώρα πήγε με τον Ξύδη - Τοπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ευαγγελοπούλου δεν είναι αυτή που οι εθελοντές πυροσβέστες την αναφώνησαν ΄Κυρία σε εισαγωγικά ("Κυρία") σε μια επιστολή τους γιατί τους κορόιδεψε;
    Μα είναι δυνατόν να την έκανε και πρόεδρο ή αντιδήμαρχο η νέα διοίκηση..Δεν πάμε καλαααααα.....

    Κε Βραχιολίδη κάντε και λίγο αντιπολίτευση στην νέα δημοτική αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή