Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ


1.papandreou

Ο ελληνισμός βιώνει τον χειρότερο φασισμό από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Ούτε το καθεστώς Μεταξά  ούτε το καθεστώς Παπαδόπουλου συγκρίνονται με αυτό του Παπανδρέου.
Ουδείς από τους δύο πρώτους διεννοήθη να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος της χώρας!
Ο Παπανδρέου υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών με το "λεφτά υπάρχουν" και αντί να εφαρμόσει -όπως υποσχέθηκε- φιλολαϊκή και κοινωνική πολιτική, μετεβλήθη σε στυγνό τύραννο της αστικής τάξης, προβαίνοντας σε βίαια κατάσχεση του εισοδήματός τους και οδηγώντας τους μέσα σε ένα χρόνο στην εξαθλίωση.
Ο Παπανδρέου χρησιμοποιεί το Κοινοβούλιο όχι για να εφαρμόσει αυτά για τα οποία εκλήθη με την ψήφο του λαού, αλλά για να υπογράφει -παρανόμως- διεθνείς συμβάσεις μέσω αντισυνταγματικών διαδικασιών (μόνον με 151  και όχι 180 ψήφους), υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία και σύροντας την χώρα κάτω από το άρμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο αποκήρυσσε -πάλι ψευδώς- δημοσίως!
Ενώ έχει χάσει την λαϊκή εμπιστοσύνη και ουσιαστικά αποτελεί κόμμα του 22% υπογράφει Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα και Εφαρμοστικούς Νόμους, που δεσμεύουν την χώρα για τα επόμενα -τουλάχιστον- 5 χρόνια!
Ο Παπανδρέου, όπως έχει δηλώσει και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εκτελεί "σύμβαση έργου" για λογαριασμό των δανειστών της χώρας.
Όλος ο διεθνής Τύπος έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Παπανδρέου ξεπουλάει την χώρα. Τίτλοι όπως "Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" της Wall Street Journal αλλά και άλλες εφημερίδες, έχουν καταλάβει τον ρόλο του Παπανδρέου σε βάρος της Ελλάδος.
Πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα που χρησιμοποιεί τον μανδύα της Δημοκρατίας για να δείξει το αληθινό πρόσωπο του πιο στυγνού φασίστα που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο. 
Και δυστυχώς αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος, χρησιμοποιεί την Αστυνομία, όπως περίπου την χρησιμοποιούν οι δικτάτορες στα επισήμως φασιστικά καθεστώτα: Να επιτίθενται εναντίον των πολιτών, σπέρνοντας τον φόβο και την τρομοκρατία.  Ο Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, ο Καντάφι στην Λιβύη και ο Άσαντ στην Συρία στέλνουν την Αστυνομία και τον στρατό αδιακρίτως εναντίον των πολιτών. Η πολιτική ηγεσία της χώρας μας έδωσε εντολή στις Αστυνομικές δυνάμεις να διαλύσουν τις χθεσινές ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, και ρίχνοντας εκατοντάδες χημικά κατά πάντων, μετέβαλε σκοπίμως σε κόλαση το κέντρο της Αθήνας, διασύροντας για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στο εξωτερικό και χτυπώντας κατάστηθα τον τουρισμό μας!
Και το χειρότερο: Οι αστυνομικοί συνεργάζονταν με τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους, τούς οποίους -όπως έδειξε και βίντεο- η Αστυνομία έριξε σκοπίμως στο κέντρο της Αθήνας για να την κάψουν!
Οι αστυνομικοί με την εγκληματική επιχείρησή τους, ουσιαστικά τέθηκαν απέναντι από τους πολίτες. Ο εθνικός διχασμός βρίσκεται ενώπιόν μας, με την σφραγίδα του ίδιου του Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου