Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Ο Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του  οδήγησαν την χώρα στην άβυσσο. Με την πολιτική που ακολουθεί μέσω Μνημονίων και Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, θα βγάλει στον πλειστηριασμό την Ελλάδα.
Κατήντησε την χώρα διεθνή επαίτη,  που βυθίζεται σε ατελείωτα δάνεια και  υπέρογκους τόκους, όπου στο τέλος, επειδή αδυνατεί να αποπληρώσει το χρέος, βγάζει στον πλειστηριασμό το σπίτι του αλλά πάλι δεν ξεχρεώνει και μόνη λύση απομένει η αυτοκτονία!!!
Η Ελλάδα με τον Παπανδρέου στο τιμόνι είναι μια χώρα που θα ξεπουληθεί αλλά που δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να καταφέρει να αποπληρώσει τόκους και χρέη. Άρα το έθνος οδηγείται στον θάνατο ή την αυτοκτονία!
Ήδη οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 40% από την ώρα που ο πολιτικός απατεώνας- εγκληματίας Παπανδρέου, έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ  και στα Μνημόνια!

Το πρόσφατο άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ τα λέει όλα:
"Γροθιά στο στομάχι κάθε Ελληνα, που διατηρεί ακόμη υποτυπώδη ίχνη εθνικής αξιοπρέπειας, ήταν το χθεσινό φύλλο των "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" του Λονδίνου. Η κρυάδα άρχιζε από το κεντρικό θέμα της πρώτης σελίδας, από τις πρώτες λέξεις της αρχής της ανάλυσης: "Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγήσει σε πρωτοφανή εξωτερική επέμβαση στην ελληνική οικονομία, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς ανάμειξης στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας σε αντάλλαγμα νέων δανείων διάσωσης για την Αθήνα", έγραφε η βρετανική εφημερίδα.

Ξένοι θα... μαζεύουν τους φόρους στη χώρα μας και ξένοι θα ξεπουλάνε την περιουσία του ελληνικού κράτους! Εφιαλτικό ακόμη και ως ιδέα, πόσω μάλλον ως πραγματικότητα.

Συναισθήματα φρίκης και ταπείνωσης θα καταλάμβαναν όποιον Ελληνα έβλεπε τον τίτλο του κύριου άρθρου της εφημερίδας αυτής: "Βγάζοντας την Ελλάδα σε πλειστηριασμό"!!! "Ενα ρωμαλέο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων δεν είναι πανάκεια για τις αρρώστιες της Ελλάδας" επισημαίνουν οι "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" στο κύριο άρθρο τους και σπεύδουν να προειδοποιήσουν: "Οσο για την ιδέα να βάλουν ξένους υπευθύνους των ιδιωτικοποιήσεων, κινδυνεύει να πυροδοτήσει έκρηξη διαμαρτυρίας για τη χαμένη κυριαρχία, που μπορεί να υπονομεύσει την όλη προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου