Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
Εσείς, οι της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που σήμερα ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, θα καταγραφείτε στην ιστορία της χώρας ως οι σύγχρονοι Εφιάλτες. Ως οι Προδότες που άνοιξαν την κερκόπορτα για το ξεπούλημα της Ελλάδος στους οικονομικούς δολοφόνους της. Εσείς, που έχετε το θράσος να μιλάτε για πατριωτισμό είσθε οι δολοφόνοι της χώρας. Αυτοί που έστρεψαν το όπλο ή το μαχαίρι κατά των Ελλήνων.
Δεν ακούσατε την κ. Βάσω Παπανδρέου που είπε ότι τελικά θα πεί "ναι" στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα γιατί αποφάσισε να ψηφίσει το μαχαίρι αντί το πιστόλι;
Μα είτε μαχαίρι είναι είτε  πιστόλι, η χώρα δοιλοφονείται και με τα δύο. Εμείς μάλιστα επισημάναμε ότι επειδή ο θάνατος της Ελλάδος θα είναι πάνω στην προκρούστια κλίνη, θα είναι αργός και βασανιστικός, άρα το μαχαίρι είναι αυτό που θα επιφέρει τον αργό θάνατο της χώρας!
Αυτό είπε και η νέα προδότης Βάσω Παπανδρέου. Αυτό λένε και τα ...αντράκια της φακής Αθανασιάσης, Ρομπόπουλος, οι οποίοι αρχικά δήλωναν ότι δεν θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, αλλά που τελικά υποτάσσονται στα κελεύσματα της τρόϊκας και του κόμματος!
Όλοι εσείς που ψηφίζετε σήμερα το Μεσοπρόθεσμο καταχωρείτε τα ονόματά σας στην πιο μελανή σελίδα της ιστορίας του ελληνικού κράτους. 

Έτσι θα σας καταγράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. 
Και είτε δικαστείτε από την ελληνική Δικαιοσύνη, είτε όχι, είτε σας κατατρέχουν οι Ερινύες είτε όχι, έως ότου πεθάνετε και φύγετε από την ζωή, ο ελληνικός λαός θα σας θεωρεί Προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου