Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!


Ούτε επί Οθωμανικού ζυγού οι Έλληνες δεν υπέφεραν τέτοια βάρβαρα μέτρα. 
Παπανδρέου, Βενιζέλος και λοιποί της Κυβέρνησης, κυριολεκτικά ξεκληρίζουν την μεσαία τάξη με τον φορολογικό βανδαλισμό που επιβάλλουν!
Και έχουν το θράσος να μιλάνε για πατριωτισμό!
Οδηγούν την Πατρίδα μας στην προκρούστια κλίνη και μέ δάνεια, δίνουν τον μπαλτά στους δανειστές μας να πετσοκόβει λίγο-λίγο το κορμί της Ελλάδος. Τα πόδια, τα χέρια και μετά από 1-2 χρόνια ό,τι έχει απομείνει από την Ελλάδα, θα το πάρουν οι ίδιοι οι δανειστές, με τους Έλληνες να έχουν μεταβληθεί σε είλωτες στην ίδια τους την χώρα!!!
Είναι οι πιο επικίνδυνοι Εφιάλτες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. 
Και έτσι θα τους καταγράψει!

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!
    Καθωσπρεπισμός απατεώνων. (Ηθική ανηθικότητα).
    "Αρισταρχεία". Αν δεν ήταν και *Μ οι κυβερνώντες (100-200 άτομα ή 300) θα κλέβανε και περισσότερα και δεν θα χρεοκοπούσαν την Ελλάδα. Δυστυχώς ήταν και ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ άχρηστοι. Βλέπε: *(ΑΑΑΑ)
    ΚΡΑΤΟΣ: Η μεγαλύτερη σπατάλη που μπορεί να συλλάβει και ο ποιο ηλίθιος γίνετε στην κρατική μηχανή (ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ) λόγο ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, είναι άσυλο ανίκανων τεμπέληδων λουφαδόρων λαμογίων, εκεί διαβιούν όλοι οι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι, εκεί δεν πληρώνει κάνεις από την τσέπη του, τα πληρώνει ο ηλίθιος λαός..
    Και έτσι διαβιούν όλοι οι αμόρφωτοι χωρίς ΛΟΓΙΚΗ, οι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι.
    Είναι δυνατό όλοι να τ’ αρπάζουν, όλοι να τα καλύπτουν, όλους να μην τους κόβει, όλοι να είναι άσχετοι άχρηστοι ανίκανοι. ανέντιμοι κλπ. με την δουλειά τους; Λες να είμαστε όλοι μαλάκες;
    Άχρηστοι πολιτικοί: Οι Ξένοι που έρχονται και σας συμβουλεύουν, επιβεβαιώνουν την ανικανότητα σας.
    Εσωτερικοί ΚΑΤΟΧΗ από *Μ-βλάκες: Από το1967 ως το 1974 μας κυβερνούσαν καθάρματα, από 1974 και μετά μας κυβερνούν άσχετοι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι αφιλότιμοι αδίστακτοι άδικοι ανίδεοι ανάξιοι ασύδοτοι άνανδροι και ανεπρόκοποι.
    ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ. Τα ανθρωπάκια.
    Δύστυχος η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες….. μαλάκες της.
    Εδώ και 30 χρόνια μας κυβερνούν *Μ-βλάκες. Δαν έχουν μπέσα, κλειστούς τους ΜΕΣΑ.
    Η Ελλάδα ανήκει στους μαλάκες της. Ή ανήκουμε στη δύση ως ξενοκίνητοι μαλάκες κλπ;
    Ξενομανία: Η δουλοπρέπεια ο μιμητισμός, οι δουλοπρεπείς στο τομάρι τους, οι φθονεροί, μνησίκακοι, αμόρφωτη, ξιπαστήκανε από την γνώση τους τα αγαθά ανθρωπάκια, και σαμποτάρουν τους αρχαίους Έλληνες και τους σύγχρονους.
    Το σύνδρομο της ηττοπάθειας (ανήκουμε στη δύση) συνοδεύει τους σύγχρονους Έλληνας πολιτικούς. Δεν θέλω να παραδεχτούν τα όσα λέγω, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μερικοί ζοχαδιάζονται για αυτά που γράφω, μπορούν να με διαψεύσουν αν κάπου κάνω έχω λάθος, ΜΟΝΟΝ διαψεύσεις συγκεκριμένες με επιχειρήματα δέχομαι. Φαντάσου έναν που τον θεωρούν μ-βλάκα να μην μπορούν να τον διαψεύσουν…Πολλοί θεωρούν φυσιολογικό ο άνθρωπος να είναι και μαλάκας.
    Ντροπή να προσαρμόζονται με τις υποδείξεις των ξένων τα Ρυμουλκούμενα κόμματα. Δικές σας ιδέες δεν έχετε;
    Και όμως έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να αναλαμβάνετε την "διακυβέρνηση" του κράτους, ενώ σας κυβερνούν άλλοι.
    Το ανήκουμε στη δύση, όλους μας έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ! Τι είμαστε ζώα και πρέπει να ανήκουμε στον αγελαδάρη;
    Διεθνή ξεφτίλα: ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΡΗΣΗ. Made in USA, προδότες ποιούσα.
    η δεξιά: Ανήκουμε στη δύση, του *Μ-βλάκα η ρήση).
    Τα αντίστοιχα. ΚΚΕ κλπ. αριστερά κόμματα, υπόδουλα δουλοπρεπή ετεροκίνητα στη Ρωσία, αντίστοιχο της δεξιάς, το ανήκουμε στη δύση.
    Οι ανίκανοι, τα πουλημένα τομάρια στα ξένα καθάρματα της υφηλίου πουλημένοι αποδεδειγμένα
    Πρέπει να ντρέπονται για την ανικανότητα τους, να κάνουν ένα δικό τους κόμμα κλπ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!! Οι ανίκανοι και τα πουλημένα τομάρια, αποδεδειγμένα ανήκουν
    στα ξένα καθάρματα της υφηλίου. Και έτσι διαβιούν όλοι οι αμόρφωτοι χωρίς ΛΟΓΙΚΗ, οι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι και ανθέλληνες. Ανήκετε στην ανικανότητα σας, στο μηδενικό ΕΓΩ σας.
    Σημεία των καιρών (προδοτών) η υποτέλεια, η άρνηση πραγματικότητας από τα φαντασιόπληκτα ανθρωπάκια.
    Έζησα σε μια εποχή: Που μέχρι στιγμής μας κυβερνούσαν απατεώνες, καθάρματα, δουλοκίνητα, ρυμουλκούμενοι, κτηνάνθρωποι και *Μ-βλάκες. Και οι Μ-βλάκες (Τα ανθρωπάκια.) τους ψηφίζανε.
    Φταίει και ο =ΛΑΟΣ:. Ο κυρίαρχος μαλάκας, έτσι τον δουλεύουν όλοι, και του λεν δεν είσαι βλάκας.
    Η σειρά των Α: *(ΑΑΑΑ…) =Άσχετοι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι αφιλότιμοι αδίστακτοι άδικοι ανίδεοι ανάξιοι ασύδοτοι άνανδροι και ανιπρόκοποι.
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή