Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΑΪ!!!
Η τραγική εικόνα της Ελλάδος. Αυτή που άφησε πίσω του ο Παπανδρέου, ο αθλιέστερος των πολιτικών της χώρας, από συστάσεως του ελληνικού κράτους.
Μια νυχτερινή πεζοπορία στην οδό Πανόρμου αλλά και στο Μοναστηράκι (Μπαϊρακτάρη κ.λ.π.) εκεί δηλαδή όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα τα φαγάδικα, πείθει και τον πιο δύσπιστο, για την ραγδαία οπισθοδρόμηση που έχει υποστεί η χώρα μας και ο λαός της.
Η Ελλάδα του 2011 όλο και μοιάζει με την Ελλάδα του 1941 ! Άνθρωποι που υποσιτίζονται, ανοίγουν τους κάδους να βρουν  αποφάγια μπας και ...κοροϊδέψουν έτσι την πείνα τους! Όπως πάει, σε λίγο χρόνο θα αντικρίσουμε -φευ- εικόνες με νεκρούς στους δρόμους, όπως στην κατεχόμενη από την ναζιστική μπότα, Ελλάδα του 1941-'44.
Έλληνες συμπολίτες μας οι οποίοι λύγισαν μπροστά στην φορολαίλαπα και την κρίση της αγοράς, άνεργοι, χωρίς τροφή, ψάχνουν μέσα στους κάδους  για να βρουν...αποφάγια!

 Οι πολιτικοί εγκληματίες. Αυτοί που επιμένουν να μας σώσουν! Σε λίχα χρόνια η Ελλάδα δεν θα υπάρχει ούτε ως κράτος! Ο Παπανδρέου έθεσε τις βάσεις για να μας γυρίσει 200 χρόνια πίσω, τότε που δεν υπήρχε καν ελληνικό κράτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου