Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


γράφει ο Στάθης Διομήδης

Τη νύχτα της 6/11/2011 συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στη χώρα από τη μεταπολίτευση.
Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός Παπανδρέου και ο Σαμαράς απεργάζονται κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας για να δεσμεύσουν τη χώρα και να την παραδώσουν στους δανειστές –δυνάστες.

Οι δύο αρχηγοί, παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρακάμπτοντας όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες,  ασελγώντας στη Δημοκρατία δημιουργούν μια εκτρωματική κυβέρνηση των αγορών για να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση ώστε να εκχωρηθεί η Εθνική Κυριαρχία στους «δανειστές».
Η συγκρότηση κυβέρνησης ανδρείκελων των αγορών είναι Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα, Προεδρικό ατόπημα και Συνταγματική εκτροπή.
Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, Σύνταγμα, Κοινοβούλιο και νόμους, Παπανδρέου και Σαμαράς δίνουν ραντεβού με την δικαστική ιστορία…
Βρισκόμαστε προ των πυλών της μεγάλης σφαγής, έως εξαφανίσεως του Ελληνικού λαού.
Αυτή τη στιγμή Παπανδρέου και Σαμαράς οργανώνουν την Εθνοκάθαρση των Ελλήνων.
Τρέμουν Παπανδρέου και Σαμαράς στην ιδέα να προσφύγουν στο λαό για εκλογές. Χαρακτηρίζεται καταστροφικό και αντεθνικό το ύψιστο δικαίωμα της Δημοκρατίας. Το δικαίωμα του εκλέγειν. Σε λίγο το δικαίωμα του εκλέγειν θα ποινικοποιηθεί κιόλας…

Δίνουν, τον νυν υπέρ πάντων αγών να ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση για να ξεπουλήσουν χώρα και λαό στα σκλαβοπάζαρα των αγορών.
Ταυτόχρονα οι δύο «ηγέτες» του χάους ετοιμάζουν το νέο Εθνικό Διχασμό, στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον όποιον αντιδράσει στο κυβερνητικό έκτρωμα που δημιουργούν, για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
Μια ακόμη παράμετρος των τελευταίων ημερών είναι ότι τα γερμανικά συμφέροντα κυριάρχησαν έναντι των Αμερικανικών στη χώρα.
Ζητώ συγνώμη, αλλά εγώ μεγάλωσα υπερήφανος με «την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες» και θα μάχομαι για αυτό…

Υ.Γ. Εάν αφήσουμε αυτή την κοινοβουλευτική εκτροπή χωρίς αντίδραση και τιμωρία των υπεύθυνων, τότε αυτή η νύχτα θα φέρει το σκοτάδι στη χώρα για 30 χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου