Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΡΩ: ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ν. ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ



Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι "τσαντίρι στην άμμο", όπως ευφυώς την έχει χαρακτηρίσει ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Νεοκλής Σαρρής.
Μέρα με τη μέρα καταρρέει το σαθρό οικοδόμημά της και μαζί με αυτό καταργούνται οι θεμελιώδεις αξίες των δικαιωμάτων του ανθρώπου, του δικαίου, της ισοτιμίας και του σεβασμού της ανεξαρτησίας των κρατών-μαλών της, πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε η Ε.Ε.
Ήδη φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ευρώπη των 17 μετατράπηκε σε τοκογλυφικό οργανισμό, του οποίου τα κλειδιά κρατά η Γερμανία, χρησιμοποιώντας το ενιαίο νόμισμα ευρώ, ως όπλο εξολόθρευσης, επιδιώκοντας να καταστήσει προτεκτοράτα της τα αδύναμα οικονομικά κράτη του νότου! 

Αποδεικνύεται η μπλόφα που έστησε η Γερμανία σε βάρος της Ελλάδος: Οργάνωσε μεθοδευμένα το δόλιο σχέδιο κατάκτησης της Ελλάδος, χρησιμοποιώντας ως μοχλό της την Κυβέρνηση Σημίτη. Με τον τότε διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος και –προαλειφόμενο σημερινό Πρωθυπουργό- Λουκά Παπαδήμο, παραποιήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία της χώρας μας, έτσι ώστε να εμφανιστεί ως ικανή να συμμετάσχει στο ενιαίο νόμισμα, οικονομία!
Ένα έγκλημα σε βάρος της χώρας μας, το οποίο αποσκοπούσε στην σταδιακή διάλυση της οικονομίας μας, μέσω του ευρώ. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια ζωής του ευρώ, η Γερμανία, φρόντισε επιμελώς να συνεχίζει να μπουκώνει με τη μέθοδο της μίζας (βλέπε SIEMENS, οπλικά συστήματα κ.α.), τα πολιτικά λαμόγια των κυβερνήσεων, αυξάνοντας  τα δικά της και αδιαφορώντας παντελώς για την υγιή πρόοδο του ευρώ! 

Σήμερα, το ευρώ έχει ήδη καταστεί τοξικό νόμισμα που κατατρώγει τις σάρκες των αδύναμων οικονομικά χωρών και των λαών της. Χρησιμοποιείται από την Γερμανία ως όπλο εξόντωσης των λαών και οικονομικής κατάκτησης των ασθενέστερων οικονομικά χωρών. Η Ελλάδα αποτελεί το μεγάλο θύμα της Γερμανίας (και Αμερικής) για τον τεράστιο φυσικό παραγωγικό πλούτο και τις αξιοποιήσιμες πηγές πετρελαίου και φυσικού αερίου της. Και όχι μόνο.
Γι' αυτό τον λόγο η πρεμούρα της Μέρκελ να υπογραφεί εδώ και τώρα η τελευταία δανειακή σύμβαση που καθιστά την Ελλάδα προτεκτοράτο της, με τη δημόσια περιουσία μας να παραδίδεται στα χέρια της. Γι’ αυτό τον λόγο η Μέρκελ εκβιάζει με έξοδό μας από το ευρώ ή ότι δεν θα πάρουμε άλλη δόση δανείου!
Και δυστυχώς, τα εγχώρια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, συντηρούν το κλίμα τρόμου πως «εάν βγούμε από το ευρώ και γυρίσουμε στη δραχμή, καταστρεφόμαστε»!  Χωρίς να εξηγούν καθόλου πώς και γιατί καταστρεφόμαστε! Την ώρα που η παραμονή μας στο ευρώ, σηματοδοτεί το βέβαιο ξεπούλημα της Πατρίδας μας στους δανειστές της και την εξαθλίωση του λαού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου