Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

οι μάσκες έπεσαν... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κάτω από τους εκβιασμούς της Μέρκελ "ή βρίσκετε λύση μέχρι το βράδυ ή σας πετάμε έξω από το ευρώ", ο Σαμαράς συναίνεσε  στη δημιουργία Κυβέρνησης εθνικής ταπείνωσης και υποδούλωσης!
Μια συγκυβέρνηση υπό τις οδηγίες των τροϊκανών, η οποία ως μοναδικό στόχο θα έχει να υπογράψει άρον-άρον τη δανειακή σύμβαση με ό,τι περιλαμβάνει το πακέτο της, δηλαδή εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους Γερμανο-γαλλο-αμερικάνους, για τα επόμενα 20 περίπου χρόνια και τουλάχιστον δεκαετή σκληρή λιτότητα για τους Έλληνες!
Όσα βεβαίως έλεγε ο Σαμαράς ότι θα ψήφιζε μόνο τη δανειακή σύμβαση, αρνούμενος να υπογράψει το πακέτο που τη συνοδεύει, είναι ...παραμύθια της χαλιμάς. Η Μέρκελ το ξεκαθάρισε: "Η δανειακή σύμβαση πάει πακέτο με όλα τα μέτρα"! Τουτέστιν, ο Σαμαράς θα συμμετάσχει σε μια Κυβέρνηση-μαριονέτα των κατοχικών δυνάμεων, για να προσυπογράψει όσα αποδέχθηκε πειθήνια ο Παπανδρέου στις 27 Οκτωβρίου  στις Βρυξέλλες.
Με άλλα λόγια, η υπό τις εντολές Μέρκελ νέα Κυβέρνηση, θα είναι μια ευρεία δωσίλογη Κυβέρνηση, υπόδουλη στις επιταγές και τους εκβιασμούς των δανειστών μας.
Οι Έλληνες και πάλι παρακάμπτονται και αγνοούνται προκλητικά, ωθούμενοι βιαίως διά των Παπανδρέου - Σαμαρά, σε χρόνια σκλαβιά και εξαθλίωση.
Οι δύο μοιραίοι άνθρωποι-φερέφωνα  των δανειστών, θα βάλουν ταφόπλακα στη χώρα και στους Έλληνες. Το νέο Μνημόνιο που αναμένεται να ψηφιστεί από 180 βουλευτές, για να δικαιολογήσει και την μεγάλη αποδοχή του κοινοβουλίου, θα αποτελεί την πιο ύπουλη, πισώπλατη μαχαιριά που δόθηκε στην χώρα από συστάσεως του ελληνικού κράτους!
Μαχαιριά στα στήθη της Πατρίδας, από τους ίδιους τους εκπροσώπους του λαού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου