Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΓΚΑ-ΚΕΧΡΗ-ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ!


"ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ", ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΡΘΑ-ΚΟΦΤΑ ΟΙ..."ΑΝΤΑΡΤΕΣ"



Στα άκρα έφθασε η κόντρα ανάμεσα στον επικεφαλής των "Ενεργών Δημοτών" Δ. Νικολάου και στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ενεργοί Δημότες", Κεχρή, Τίγκα, Αυγουρόπουλο, κατά το δημοτικό συμβούλιο της 10ης Νοεμβρίου.
Ο Δ. Νικολάου, δήλωσε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ότι "...στην Οικονομική Επιτροπή οι «Ενεργοί Δημότες» δεν έχουν εκπρόσωπο", για να πάρει το λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και να απαντήσει: «Στην Οικονομική Επιτροπή εκλεγμένος εκπρόσωπος των ΄΄Ενεργών Δημοτών΄΄ είναι ο κ. Τίγκας».
Από αυτό το σημείο άρχισαν να εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους: 
 
Νικολάου: «Ο κ. Τίγκας είναι ανεξάρτητος και δεν ανήκει στους «Ενεργούς Δημότες».
Τίγκας: «Τόσον εγώ, όσον και οι κ.κ. Κεχρής & Αυγουρόπουλος όπως έχουμε δηλώσει στις 6/10/2011 στο Δημοτικό Συμβούλιο δια του Προέδρου κ. Αποστολόπουλου, για συγκεκριμένους λόγους δεν μας εκφράζει ο κ. Νικολάου. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν ανεξαρτοποιήθηκαμε, αλλά παραμένουμε στη Δημοτική Παράταξη των ΄΄Ενεργών Δημοτών΄΄, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες και τις πρακτικές δυσκολίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη απόφασή μας». 

Νικολάου:  Και οι τρείς είσθε μια μίζερη μειοψηφία και δεν εκπροσωπείτε τους 'Ενεργούς Δημότες'.
Αυγουρόπουλος: Όσο για αυτό που ελέχθη πως, ΄΄είμαστε μια μίζερη μειοψηφία και δε εκπροσωπούμε τους ΄΄Ενεργούς Δημότες΄΄ ξεκαθαρίζω πως, αναμφισβήτητα τη Δημοτική Παράταξη των «Ενεργών Δημοτών», αφού δεν υπάρχει, τουλάχιστον προς το παρόν, σχετική απόφαση διαγραφής, αναμφισβήτητα την εκφράζει και την εκπροσωπεί ο επικεφαλής που ήταν υποψήφιος Δήμαρχος κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, δηλαδή ο κ. Νικολάου, μολονότι από  6/10/2011 έχει χάσει τη δεδηλωμένη, αφού από τους πέντε Δημοτικούς Συμβούλους τον έχουν αποκηρύξει οι τρείς και του έχει μείνει μόνον μία δημοτική σύμβουλος.
Υπενθυμίζω πως, στο Δημοτικό Κώδικα (Ν.3463/2006) και συγκεκριμένα στην παρ. 5 του άρθρου 94 προβλέπεται: «Εάν η δημοτική παράταξη έχει τουλάχιστον τρία μέλη, με αιτιολογημένη απόφαση και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) αυτών, είναι δυνατόν να διαγραφεί σύμβουλος που είναι μέλος της».


Αναμφισβήτητα όσοι γνωρίζουν απλά Ελληνικά καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοεί ο Νομοθέτης.
Με άλλα λόγια, ο Νικολάου δεν μπορεί με τίποτε να διαγράψει ούτε τον Τίγκα, ούτε τον Κεχρή, ούτε τον Αυγουρόπουλο! Σύμφωνα μάλιστα με όσα λέει ο Δημοτικός Κώδικας,  περισσότερες πιθανότητες έχει να ...διαγραφεί ο Νικολάου από τους τρεις, παρά να διαγράψει ο ίδιος κάποιον από τους δικούς του συμβούλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου