Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (πρώην Δήμαρχος Χολαργού) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΕΝΔΕΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ (πρώην) ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ... ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ!

Αυτή την ώρα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ένδεκα κατηγορούμενοι, μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής Χολαργού του πρώην Δήμου Χολαργού (επί θητείας Νικολάου) επειδή -σύμφωνα με το κατηγορητηριο- δεν εφήρμοσαν το νόμο για την σφράγιση  ψητοπωλείου της περιοχής, το οποίο είχε προβεί σε αυθαίρετη επέκταση-κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, τον οποίο μάλιστα είχε κλείσει με κατασκευή και τον επωφελείτο επαγγελματικά!
Μεταξύ των άλλων, κατηγορούμενοι είναι ο Δημήτρης Λαζαρίδης (πρώην υποψήφιος Δήμαρχος με το Κ.Κ.Ε), ο Πάνος Δεμερτζής  (πρώην υποψήφιος Δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ), ο Χρήστος Δασκαλόπουλος (νυν Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού) κ..α.
Ο Νίκος Ζαχάρος, ένας από τους κατηγορουμένους, προσερχόμενος στο δικαστήριο, είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Θα μας κλείσει όλους στην φυλακή ο Νικολάου"!
Πάντως αυτές οι υποθέσεις ταλαιπωρούν αδίκως έναν ολόκληρο Δήμο και σύρουν επίσης αδίκως τόσα μέλη μιας Δημοτικής Αρχής στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Κυριολεκτικά για...βλακείες, για θέματα δηλαδή που θα μπορούσαν να επιλυθούν ευκολότερα.
Θέλαμε να ξέρουμε τώρα, με το παράβολο των 100 ευρώ για κάθε μήνυση, εάν θα υποβάλονται τόσο εύκολα μηνύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου