Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ Τ ΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!

"ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ" ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Το δελτίο τύπου της παράταξης "Μαζί για την Αγία Παρασκευή" για τα εγκαίνια, έχει ως εξής:
"Τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής μας παράταξής «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.
Τα εγκαίνια των γραφείων μας, που βρίσκονται στο αίθριο του εμπορικού κέντρου (δίπλα από τα γραφεία του φυσικού αερίου) απέναντι από το δημαρχείο, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους συμπολιτών μας.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Σταύρος  εφημέριος του ιερού ναού Αγίων Αναργύρων .
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων ο επικεφαλής  της παράταξής μας  πρώην δήμαρχος  Βασίλης Γιαννακόπουλος  στο σύντομο χαιρετισμό του , επισήμανε μεταξύ άλλων  
«Η  συγκέντρωση  τόσων μελών και φίλων της παράταξης για μια ακόμη φορά μέσα σε μια μόλις εβδομάδα από την συνέλευση της παράταξης μας «Μαζί για την Αγία Παρασκευή », μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τη προσπάθειά μας ενωμένοι και αποφασισμένοι  για το καλό των δημοτών ,  με ευθύνη και με κοινωνική ευαισθησία. Η παρουσία σχεδόν του συνόλου των φορέων της πόλης μας ,  αποδεικνύει έμπρακτα την αδιατάρακτη σχέση της παράταξής μας με τη φωνή και τις διεκδικήσεις των συλλόγων .
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά ο τόπος δεν πρέπει να μας αδρανοποιήσει .Αντίθετα ήρθε η ώρα , η τοπική αυτοδιοίκηση να αποκτήσει ανεξάρτητη φωνή , πέρα από κομματικές εξαρτήσεις του παρελθόντος , να ανοίξει το παράθυρο στη κοινωνία των πολιτών και να δείξει το πρόσωπο της αλληλεγγύης μέσα από αξιόπιστες και εφικτές λύσεις. Η παράταξη μας και θέλει και μπορεί να είναι πρωτοπόρα σε αυτό τον αγώνα γιατί διαθέτει και εμπειρία διοίκησης και θέληση να συνεχίσει και μέλη και φίλους που εμπνέονται από αυτές τις αρχές».
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν  οι δημοτικοί σύμβουλοι ΄Αννα Γάκη, Κώστας Κρητικίδης, Μιχάλης Γαβράς και Μαργαρίτα Δημητρίου καθώς και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι. Γιάννης Μυλωνάκης , Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου Φλατζούση, Πωλέτα Πολίτη , Χρήστος Μαντζανάς, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό μας στις τελευταίες εκλογές  καθώς και πολλά στελέχη της παράταξης αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων και φορέων της περιοχής.  
Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά δύο φορές την εβδομάδα  και θα παρευρίσκονται δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξής μας , ώστε να υπάρχει προσωπική επαφή για όσους συνδημότες μας το επιθυμούν.      
 Τέλος θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους μας δημότες που για μια ακόμη φορά έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα της παράταξής μας «Μαζί για την Αγία Παρασκευή»
                                                  Η γραμματεία της παράταξης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου