Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ... "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ"


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μετά την απόσυρση του Παπανδρέου από την Πρωθυπουργία,  έχει αναλάβει τον ρόλο του νέου τρομοκράτη του λαού. "Ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή θα είναι καταστροφική για τη χώρα. Ο κόσμος δεν θα έχει να αγοράσει γάλα για τα παιδιά του, δεν θα μπορεί να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του" λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ δεν παύει να επισείει τον μπαμπούλα του κομμουνισμού! Τον... φόβο να κυβερνήσουν οι κομμουνιστές, τον έχει μεταφέρει και στους τροϊκανούς, προκειμένου ο τελευταίοι να ... λυπηθούν την ελληνική Κυβέρνηση και να μην απαιτήσουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις! 
Αφού φρόντισε να καταθέσει αμαχητί τα όπλα στους τροϊκανούς και να στείλει επιστολή υποταγής προς τις εντολές τους, τώρα τους εκλιπαρεί να λυπηθούν τους Έλληνες, χρησιμοποιώντας το ...δόλωμα του κομμουνισμού! 
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου υπογράμμισε  πως αν τα τρία μνημονιακά κόμματα της κυβέρνησης Παπαδήμου ψηφίσουν νέα μέτρα, τότε η Αριστερά θα εκτιναχθεί, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η Βουλή και να τεθεί σε κίνδυνο η οικονομική τροχιά της χώρας!!!
(Σημ. Ενώ τώρα, με την συμμετοχή του ιδίου, του Σαμαρά και του Παπανδρέου στην Κυβέρνηση της υποταγής στο Δ' Ράϊχ της Μέρκελ, είναι διασφαλισμένη η οικονομική τροχιά της χώρας!!!)
Γι' αυτό τον λόγο, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα της Κυβέρνησης, ζήτησε την παραμονή της έως το 2013!!! (Σημ. Ό,τι έλεγε δηλαδή  και ο Παπανδρέου, οι εκλογές θα γίνουν στο 2013)!!!
Απίστευτος, μοναδικός ο Γιώργος Καρατζαφέρης! 
Εμείς θα είχαμε να προτείνουμε κάτι σημαντικότερο: Μήπως, για τον φόβο του κομμουνισμού και της επιστροφής στη δραχμή, μήπως λέμε, θα έπρεπε να αναστείλουμε άρθρα του Συντάγματος και να μην έχουμε καθόλου εκλογές; Μήπως θα έπρεπε να παραμείνει η Κυβέρνηση αυτή και μετά το 2013 προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου