Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Δ.Νικολάου (πρώην Δήμαρχος Χολαργού): Κατέρρευσε η συκοφαντία!


Κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος οι ψευδείς ισχυρισμοί για τα οικονομικά του πρώην Δήμου Χολαργού. Εκτεθειμένοι ηθικά και πολιτικά οι συκοφάντες.
Προεκλογικά, οι αντίπαλοι του πρώην Δημάρχου Χολαργού κ.Δημήτρη Νικολάου, εξαπέλυσαν ένα βρώμικο πόλεμο λάσπης σχετικά με τα οικονομικά και την διαχείριση του πρώην Δήμου Χολαργού, κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας.
Ισχυρίζονταν ότι τα χρέη ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 22.000.000 ευρώ και διέδιδαν ότι οι έλεγχοι που θα γινόντουσαν θα έστελναν τον τ. Δήμαρχο στη φυλακή!
ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΧΡΕΟΣ ΜΟΛΙΣ 7.778.000 ΕΥΡΩ (!!!) ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ κ. Χ. ΣΚΟΥΡΤΗ.
Παραθέτουμε στη συνέχεια τον επίσημο ισολογισμό του πρώην Δήμου Χολαργού στις 31-12-2010 και σχετικούς πίνακες που οι ορκωτοί λογιστές ενσωμάτωσαν στον ισολογισμό.
Η ΑΠΟΞΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΘΕΤΟ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Β.ΞΥΔΗ και τους συνεργάτες του. Παραπλάνησαν τους δημότες με χιλιάδες προεκλογικάSMS και με καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» και σε αυτό το τεύχος αλλά και στα επόμενα θα ενημερώνουμε συνεχώς τους αναγνώστες, για το ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που διεπράχθη σε βάρος του πρώην Δημάρχου κ.Δημήτρη Νικολάου και της Παράταξής του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
τ.Δήμαρχος Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου