Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ... Ή ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ;


Τα παιδιά βρήκαν το σθένος και τη διάθεση να ξεχυθούν στους δρόμους και στα καταστήματα, για να φέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της γεννήσεως του Χριστού μας. Μέσα στη γενική κατάθλιψη που μέσα σε ένα χρόνο επέβαλε ο Παπανδρέου, κάποιοι νέοι και νέες επιμένουν να μεταδίδουν την ελπίδα και το χαμόγελο. Όπως οι εικονιζόμενοι στη φωτογραφία: Γεμάτοι χαρά και ζωντάνια ανυπόκριτη, εκπέμπουν αισιοδοξία και δύναμη ψυχής. Είναι οι νέοι και οι νέες που δεν το βάζουν κάτω και θα παλέψουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που δολίως έβαλαν στο δρόμο τους άθλια, ξεφτιλισμένα υποκείμενα, δωσίλογοι, σαν τον Παπανδρέου και τους συνεργάτες του, που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Είναι αυτοί που θέλουν να φέρουν την Ελλάδα στον ίσιο δρόμο.
Οι νέοι και οι νέες της φωτογραφίας ψάλλουν τα κάλαντα και το χαρμόσυνο γεγονός της ελεύσεως του Θεανθρώπου. Σε Αυτόν που ελπίζει η χριστιανοσύνη. Σε Αυτόν που έχει για οδηγό της, όπως πάντα, στο πέρασμα των τελευταίων 21 αιώνων.

Πόσο όμως πραγματικά πιστεύουμε στον Χριστό; Γεννιέται, και την ίδια στιγμή τον σταυρώνουμε και τον σταυρώνουμε ξανά και ξανά. 
Χάσαμε το στίγμα μας. Χάσαμε την οδό που ο ίδιος ο Χριστός χάραξε και που θα έπρεπε να αποτελεί υπόδειγμα ζωής για όλους μας. Προτιμήσαμε το άνομο κέρδος. Στη ζωή μας κυριάρχησε η διαφθορά, η μίζα και η απάτη. Γι' αυτό σήμερα φτάσαμε εδώ και οδηγούμαστε στην άβυσσο, στο χάος. Αντί να δίνουμε αγάπη, ασχολούμαστε με τα spreads, τα cds, την Black Rock, την Standart and Poors και την Goldman Sachs! Αυτά κυβερνούν και καθορίζουν τη ζωή μας και όχι ο Χριστός της αγάπης.
Τα Θρησκευτικά από τα σχολεία εκτοπίζονται. Τα νέα βιβλία της Β' Γυμνασίου, καταργούν παντελώς οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της Παναγίας και η πίστη μας στον Χριστό, επιδιώκεται από την ίδια την Πολιτεία να εξαλειφθεί. 


Ο Κίσινγκερ είχε πει ότι, για να συντρίψεις τους Έλληνες, πρέπει να τους χτυπήσεις στη γλώσσα, τη θρησκεία και τον πολιτισμό τους. Αυτό κάνουν οι σύγχρονοι δωσίλογοι, οσφυοκάμπτες των ξένων συμφερόντων, που θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες και να διαμοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδος.
Γι΄ αυτό τον λόγο διασύρουν σήμερα τον Εφραίμ. Ακόμη και αν έφταιξε στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, η σύλληψη και φυλάκισή του παραμονή Χριστουγέννων δεν γίνεται Χάριν της Δικαιοσύνης, αλλά έχει έναν δόλιο συμβολισμό: Στο πρόσωπο του Εφραίμ επιδιώκεται ο διασυρμός της Εκκλησίας του Χριστού. Σταυρώνουν τον ίδιο τον Χριστό, στοχεύοντας εν τέλει να κάμψουν το θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων. 
Ενώ οι πολιτικοί μένουν πάντα στο απυρόβλητο. Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου και της λίμνης Βιστωνίδας, δεν θίγονται. Λες και ο Εφραίμ, ό,τι έκανε το έκανε εν αγνοία της Πολιτείας. Λες και μοίραζε τα οικόπεδα μόνος του, λες και υπέγραφε τις αγοραπωλησίες μόνον αυτός!!!
Οι πολιτικοί ταγοί, έχοντας μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απλή Βιστωνίδα, την ξεπουλάνε ανενόχλητοι στους εχθρούς της Πατρίδας, χωρίς καν ο λαός να γνωρίζει τι συμφωνίες διαπράττονται σε βάρος του και πίσω από τις πλάτες του. Χαρίζουν τα οικόπεδά της σε Γερμανούς, Γάλλους και Αμερικάνους, παραμένοντας αλώβητοι στην εξουσία. Στο απυρόβλητο, ανέγγιχτοι.
Ας ζητήσουμε, την ώρα αυτή που γεννιέται ο Χριστός, να σώσει την Πατρίδα και τους πιστούς Έλληνες. Ας ευχηθούμε η γέννησή Του να αποτελέσει Ελπίδα μιας νέας Ζωής για το έθνος και την Χριστιανοσύνη. Ας ζητήσουμε την Θεία Δικαιοσύνη Του για την τιμωρία όσων εγκλημάτισαν και εγκληματούν σε βάρος της χώρας και του Λαού της. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου