Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

 Σε λειτουργία τίθενται από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου  τα γραφεία της Δημοτικής  παράταξης «Μαζί για την Αγία Παρασκευή».
Τα γραφεία θα είναι ανοικτά δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τετάρτη πρωί από τις 10.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι και κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 5.30 έως τις 20.00 το βράδυ. Τις ώρες αυτές θα παρευρίσκονται δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξης ,ώστε να υπάρχει προσωπική επαφή για όσους δημότες μας το επιθυμούν.
Στόχος της παράταξης είναι  να  ακούσει τους πολίτες, τα προβλήματά τους ,τις προτάσεις τους προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυσή τους για καλύτερη καθημερινότητα και ποιότητα ζωής.
Τα  γραφεία  βρίσκονται στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Μεσογείων 415 (δίπλα από τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ).
Στο μεταξύ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου κόπηκε η πίτα της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης.
Κατά την διάρκεια της κοπής ανακοινώθηκε ότι η επιτροπή οργανωτικού θα προχωρήσει στη σύνταξη του καταστατικού, ενώ συζητήθηκαν και προβλήματα που απασχολούν την πόλη καθώς οι ομάδες εργασίας της παράταξης έχουν ήδη ξεκινήσει την καταγραφή των προβλημάτων και των θεμάτων που μας απασχολούν.
Ο επικεφαλής   Βασίλης Γιαννακόπουλος απηύθυνε  ενωτικό μήνυμα προς όλα τα μέλη της παράταξης, καλώντας τους όλους να συστρατευθούν προκειμένου να διατηρηθεί η  ενότητα του χώρου και να στηριχθούν οι πολίτες στα δύσκολα.
Επισήμανε δε, ότι η δημοτική παράταξη «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» θα προχωρήσει δημοκρατικά, απαγκιστρωμένη από ηγεμονίες και προσωπικές φιλοδοξίες.
Παράλληλα κάλεσε όσους πολίτες επιθυμούν να δουλέψουν  για την πόλη και τους δημότες της να προσέλθουν στην παράταξη, πέρα από κομματικές γραμμές και χρώματα.
Τέλος  ο Βασίλης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη διοργάνωση συνεστίασης και  κοπής πίτας της παράταξης, μέσα στον Φεβρουάριο, για την οποία θα ενημερωθούν όλα τα μέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου