Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΕΙΦΕΤΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Η κα Διαμαντοπούλου φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά το θέμα της κατάργησης του μαθήματος των Θρησκευτικών και  της αντικατάστασής του από το μάθημα της θρησκειολογίας! Από την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στη Β' Γυμνασίου, δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα της Παναγίας! Η Καινή Διαθήκη και η Ορθοδοξία μπαίνουν στο ράφι και ισοσκελίζονται με τις υπόλοιπες θρησκείες του κόσμου, στα πλαίσια προφανώς της …πολυπολιτισμικότητας της χώρας μας!!!
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ  Κυριάκος Βελόπουλος, μετά από αυτές τις τραγικές εξελίξεις, κατέθεσε ερώτηση στην Υπουργό κα Διαμαντοπούλου .
Στην παρέμβασή του αναφέρει:
"Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την επόμενη χρονιά στο μάθημα των Θρησκευτικών της Β’ Γυμνασίου θα απουσιάζει κάθε αναφορά στη μορφή της Παναγίας, καθώς και η διδασκαλία της Καινής Διαθήκης.  Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μια φιλολογική προσέγγιση των Θρησκευτικών, αποσκοπώντας στο να μεταβάλει το μάθημα σε απαρίθμηση των ομοιοτήτων και των διαφορών των διαφόρων μεγάλων θρησκειών.
Ερωτάται η κ. Υπουργός:
1.    Αληθεύουν ή όχι τα δημοσιεύματα;
2.    Σεβασμός στην ανεξιθρησκεία και τα αναμφισβήτητα δικαιώματα των αλλοθρήσκων σημαίνει ταυτόχρονα κι από το εθνικό χαρακτηριστικό της Ορθόδοξης διδασκαλίας"
.

Απαντώντας σε σχετική επί του θέματος ερώτηση, οκ. Βελόπουλος, δήλωσε:
«Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι από την επόμενη χρονιά, στο μάθημα των Θρησκευτικών της Β΄Γυμνασίου θα απουσιάζει κάθε αναφορά στη μορφή της Παναγίας, καθώς και η διδασκαλία της Καινής διαθήκης, τότε κάποιοι τελικά δεν έχουν το Θεό τους! Απλά απορώ με το μίσος τους για τον Χριστιανισμό! ».

Γιατί απορείτε κύριε βουλευτά; Όταν το κόμμα σας και ο Πρόεδρός σας συνεργάζονταν με το ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία της μνημονιακής Κυβέρνησης Παπαδήμου, δεν γνωρίζατε τους στόχους που υπηρετούν πολλοί από τους κυβερνώντες; Η κα Διαμαντοπούλου δεν είναι αυτή που έκλεισε το σχολείο της Κορυτσάς, λόγω οικονομικών προβλημάτων; Ε λοιπόν τώρα, καταργεί και την Ορθοδοξία μέσα από την αλλοίωση του μαθήματος των Θρησκευτικών!
Στο χέρι σας είναι να μην επιτρέψετε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο συνεργάζεστε να προχωρήσει και στη διάλυση του Χριστιανισμού μέσα από την μαχαιριά σε βάρος της Ορθοδοξίας και την απαλοιφή του ονόματος της Παναγίας από τα σχολεία!
Σε λίγο κύριε Βελόπουλε, αυτοί οι άνθρωποι θα καταργήσουν και την πρωινή προσευχή από τα σχολεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου