Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή Πίτας Συλλόγου Κατοίκων Τσακού


Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου πραγματοποίησε ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού στη γνωστή ταβέρνα της  περιοχής μας ¨Ο Μαυρομάτης¨..
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συλλόγου κου Βασίλειου Σαββίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην επί καθημερινής βάσης προσπάθεια που γίνεται για την επίλυση των θεμάτων της περιοχής, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δράσεις του Συλλόγου μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο, την επιμέλεια  του οποίου είχε ο Γραμματέας του Συλλόγου κος Τασος Μίχας, παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και τέλος κάλεσε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων να κόψουν την πίτα ως ένδειξη συνεργασίας για την αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων.
 Ιδιαίτερη στιγμή, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, αποτέλεσε η λαχειοφόρος αγορά που πραγματοποιήθηκε υπό την ευθύνη της Ιωάννας Κουτσουρά (έφορος) και του Δημήτριου Μωραΐτη (μέλος). Τα δώρα ήταν πολλά και αποτελούσαν ευγενική χορηγία των καταστηματαρχών και φίλων του Συλλόγου στους οποίους ο Σύλλογος είναι πάντοτε δίπλα και τους στηρίζει.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τις μελωδίες του Τακη Κωνσταντακόπουλου και της ορχήστρας του οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι αργά το βράδυ.
Για άλλη μια φορά, η εκδήλωση του Συλλόγου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, δείγμα της ανάγκης του κόσμου για να έρθει πιο κοντά με τον γείτονα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος κος Βασίλειος Γιαννακόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κοι Σταθόπουλος και Γκιζιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Β. Βουτσινάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Δημητρίου, Γαβράς, Κρητικίδης, Καζάκος, Κωνσταντακόπουλος, Παύλου, Γουργούλης, Αλεξόπουλος, Φωτεινού & Μουστόγιαννης, ο Πρόεδρος και ο επίτιμος Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων κοι Μπακογιάννης και Γεωργίου, ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Αγ. Ιωάννης” κοι Θεωδοσόπουλος και Τζοβάρας, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κα Η. Αντωνοπούλου και ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης.
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

        Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

 Βασίλειος Σαββίδης                                      Αναστάσιος Μίχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου