Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ 300 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

 Τρίτη ημέρα εκστρατείας για προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, και ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" δέχεται συνεχώς παραγγελίες πατάτας Νευροκοπίου και (λιγότερο) ελαιόλαδου. Αυτή την στιγμή οι παραγγελίες πλησιάζουν τους δυόμισι τόνους σε πατάτες από το Νευροκόπι, από τις καλύτερες πατάτες πανελληνίως, 
Η εφημερίδα μας ξεκίνησε έναν αγώνα υπέρ του καταναλωτή και κατά της ακρίβειας. Σε μια εποχή που η τεχνητή κρίση της Μέρκελ και των εντόπιων ευτραφών δωσιλόγων, έχει στόχο να φτωχοποιήσει τους ΄Ελληνες πολίτες, η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αυτή που θα συμβάλλει να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα. Ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος, δεν έχουν λόγο να νοιάζονται. Επί δυόμισι χρόνια κρίσης, δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους. Για τον λαό θα νοιαστούν; Αυτοί υπηρετούν το έργο εξαθλιωσής του. Δεν ακούσατε χθες τον ...παιδοβούβαλο Βενιζέλο τι δήλωσε σε συνέντευξή του; "Για να φτάσουμε στο επίπεδο της Εσθονίας, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη"! Το 'λεγε και χασκογέλαγε!
Αντί η κυβέρνηση να σπάσει την αισχροκέρδεια και να κόψει τον τσαμπουκά σε πολυκαταστήματα και μεσάζοντες, τούς άφησε να αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών, χωρίς να ευαισθητοποιηθεί ούτε καν τώρα, που εξαθλιώνεται ταχύτατα η μια κοινωνική ομάδα μετά την άλλη.
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" δεν μπορούσε να μείνει αδρανής.
Στείλτε τις παραγγελίες σας και σε λίγες ημέρες θα σας ενημερώσουμε πού και πότε θα γίνει η παράδοση των προϊόντων. Είμαστε σε συνεννόηση με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και θα εξευρεθεί το προσφορότερο σημείο διανομής.
Καλούμε και τον υπόλοιπο Τοπικό Τύπο να συνδράμει σε αυτή την κοινωνική προσφορά Όλοι μαζί να σταθούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου