Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ


Στις 3 Μαρτίου 2012 έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας στην αίθουσα «Τελετών» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ( Ρηγίλλης ), παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης, το νόστιμο φαγητό, η ζωντανή μουσική της 9μελούς ορχήστρας, οι Θεσσαλικοί και Νησιώτικοι χοροί που χόρεψε το χορευτικό τμήμα  του Πανεπιστημίου Αθηνών, κράτησαν μέχρι τέλους το κέφι αμείωτο, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να φύγουν λέγοντας ότι πέρασαν μια υπέροχη βραδιά ξεχνώντας έστω και για λίγο τα προβλήματα.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πεντελικού κ. Δημήτρης Στεργίου, ενώ ο Δήμαρχος  Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης εκπροσωπήθηκε από τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Φασούλη. Ακόμη παρέστησαν  η Επίτιμη Δήμαρχος Παπάγου κ. Πίτσα Λιάπη , ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Αναστάσιος Γκόνης, ο Επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΑ Πτέραρχος κ. Παπανικολάου, η Αντιδήμαρχος κ. Ρετσινιά , πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι νυν και πρώην κ.κ. Νομικός, Κεχρής, Καραμπάσης, Οικονόμου, Σκέντζος και Κομίνης καθώς και Τοπική Σύμβουλος Χολαργού κ. Καπουσίζη Χριστίνα. Επίσης παρέστησαν οι Πρόεδροι της Ελληνικής Εστίας κ. Μαίρη Οικονόμου, των Παλαιών Παπαγιωτών κ. Πάνος Πανούσης, των Ρουμελιωτών κ. Νίκος Καζάκος , του «Υμηττού» κ. Δημήτρης Μαυράκος, ο Πρόεδρος των Καρδιτσιωτών της Αθήνας κ. Κουσαής και πλέον των διακοσίων ογδόντα εκλεκτών μελών και φίλων του Συλλόγου μας.
 Αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλους όσους  παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή  μας  αυτή.
Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Συλλόγου μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο Σύλλογο όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους

                        Ο                                                               Η
    Πρόεδρος                                             Γεν.Γραμματέας
 Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                               Μαρία Επιτήδειου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου