Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

 Το κίνημα της πατάτας  και ελαιόλαδου που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο ημέρες η εφημερίδα μας, ήδη βρίσκει τεράστια ανταπόκριση ανάμεσα στους κατοίκους των δύο πόλεων Παπάγου-Χολαργού και όχι μόνον. Μέσα σε δύο 24ωρα το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο έχει βομβαρδιστεί από παραγγελίες πατάτας (και λιγότερου ελαιόλαδου). Πριν συμπληρωθεί και η δεύτερη ημέρα της εκστρατείας μας, οι παραγγελίες πατάτας πλησιάζουν τον ενάμισι τόνο!!! 
Αυτή είναι η δυναμική του διαδικτύου, αυτές κυρίως είναι οι ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ανάγκες τις οποίες έχει δημιουργήσει η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος του λαού και των πολυκαταστημάτων, τα οποία υπό την ασυδοσία των μεσαζόντων, βάζουν τεράστιο "καπέλο" στις τιμές των προϊόντων.
Το είπαμε, η εκστρατεία του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" έχει διπλό στόχο: Και να συμβάλει στην εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών και να ωθήσει τα πολυκαταστήματα να εξορθολογίσουν προς τα κάτω τις τιμές τους.
Από αυτή την ώρα και μετά, στο δεξί μέρος του ιστολογίου μας, θα προβάλει επί  μια εβδομάδα το σλόγκαν της εκστρατείας, και πατώντας την φωτογραφία θα βλέπτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου