Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Την ύβρι ακολουθεί η Νέμεσις

 γράφει ο Βασίλης Π. Μακρής
Mέλος της Κ.Ε. της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
Τα μέλη, οι φίλοι της  “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”   γνωρίζουν καλώς ότι η παράταξη απευθύνεται στους συμπατριώτες μας πάντοτε με φόβο Θεού, με συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης της, με επίγνωση του αγωνιστικού καθήκοντός της και με αγάπη για τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Έτσι λοιπόν εντός των πλαισίων αυτών απευθύνομαι σε όλους τους αναγνώστες της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
Η αγαπημένη μας πατρίδα ήδη εισήλθε και επίσημα πλέον σε εξαιρετικά δύσβατα και ναρκοθετημένα πεδία με την απόλυτη ευθύνη της ξενόδουλης “κυβέρνησης” Παπαδήμου. Ενώ τα συστημικά Μ.Μ.Ε. διαστρεβλώνουν απόλυτα την αληθή πραγματικότητα για το επονομαζόμενο νέο σχέδιο “βοήθειας” της Ε.Ε.- Ε. Κ. Τ.- Δ.Ν.Τ. προς την Ελλάδα, είναι γνωστό ότι αυτό ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΟΣΗ της κοινωνίας μας και της χώρας μας. Ουσιαστικά η εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας οδεύει προς το τέλος της, η κοινωνική συνοχή διαλύεται, ο εργαζόμενος λαός πιέζεται αφόρητα, και το ελπιδοφόρο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας οδηγείται ή στην εξαφάνιση ή στην οδυνηρή μετανάστευση.

 
Οι νέο-αφιχθέντες επικυρίαρχοι με την βοήθεια των εντοπίων υποτελών τους σε καμία περίπτωση δεν στοχεύουν στην σωτηρία της πατρίδας μας. ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ είναι η προγραμματισμένη εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζομένων, η απώλεια κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας και η υπαγωγή της ευθύνης διαχείρισης της πατρίδας σε ξένους επικυρίαρχους και εντολοδότες.
Το “Μνημόνιο- 2” αλλά και οι εφαρμοστικοί νόμοι που σύντομα ακολουθούν καταργούν κάθε έννοια εργατικού Δικαίου, υποβάλλουν τους εργαζόμενους σε συνθήκες αυξανόμενης ένδειας, και μόνο στόχο θέτουν το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ των πιστωτών και δανειστών της Ελλάδας. Επιχειρείται να γίνει η Ελλάδα ένα εργαστήριο κοινωνικής μεταλλαγής, ένα μοντέλο προτεκτοράτου φόρου υποτελές στους Ευρωπαίους δανειστές. Όμως για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, πρέπει πρώτα να αφανισθούν τα εθνικά δίκαια της Ελλάδας, να απωλεσθούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, να χάσει η πατρίδα μας κάθε δυνατότητα διαχειριστικής ευθύνης των ζωτικών υποθέσεων που την αφορούν.
Έτσι γίνεται η προετοιμασία από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον σχεδιασμό και δημιουργία ενός δεσμευμένου τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα κατατίθεται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ “ΒΟΗΘΕΙΑ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Το εξίσου όμως σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι “αρχές” της Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  του λογαριασμού αυτού. Την ευθύνη αυτή θα την έχει απόλυτα η Ε.Ε. Επίσης τα έσοδα της χώρας μας θα κατατατίθενται “κατά απόλυτη προτεραιότητα” στον λογαριασμό αυτό, προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη αποπληρωμή των πιστωτών-δανειστών. Προς ολοκλήρωση του αντεθνικού και ανθελληνικού παροξυσμού των τροϊκανών αλλά και των εντοπίων υποτελών αυτών, έχει ανατεθεί σε ένα Ταμείο, (υπό την διαχειριστική ευθύνη πάλι των  Ε.Ε.- Ε. Κ. Τ. – Δ.Ν.Τ.) η εκποίηση των ζωτικών δημοσίων αγαθών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που πιστοποιεί τα παραπάνω είναι ο Ο.Λ.Π. που εκχωρείται πλέον σε ξένα κυριαρχικά συμφέροντα. Και η εθνική απώλεια του Ο.Λ.Π. αποτελεί μοντέλο παράδοσης των μεγάλων λιμένων της χώρας σε αλλότρια συμφέροντα και σκοτεινές επιδιώξεις που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Αντί δηλαδή οικονομικής εξυγίανσης και χρηστής διοίκησης των δημοσίων αγαθών οι εντόπιες “αρχές” παραδίδουν ζωτικό χώρο της πατρίδος μας σε ξένα συμφέροντα. Και σειρά έχουν τα πολιτικά αεροδρόμια , οι ακριτικές γαίες, ο ζωτικός χώρος της εθνικής ασφάλειας και η επερχόμενη αποδυνάμωση της υλικοτεχνικής υποδομής των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αγαπητοί μας αδελφοί, φίλοι, αγωνιζόμενα μέλη της “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” , όλοι εσείς που μοχθείτε και έχετε στην καρδιά σας Θεό και Πατρίδα, η Ελλάδα μας δέχεται έναν αδυσώπητο πόλεμο που διεξάγεται με τα τρία όπλα : την οικονομία, την πολιτική , το “δίκαιο”. To απώτατο διακύβευμα  είναι η επιχειρούμενη εκρίζωση της Ορθοδοξίας μας και της Πίστης μας. Όλος αυτός ο αντιπνευματικός νέο-φιλελευθερισμός που έχει ήδη εισβάλλει στην πατρίδα μας ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ. Και μέσον για την επίτευξή του δεν είναι άλλος από την οδήγηση του Ελληνικού λαού στην απόλυτη εκπτώχευση, στην γενική ένδεια. Ελπίζουν όλοι αυτοί οι αντορθόδοξοι ότι κατατρομοκρατώντας τον ηρωικό λαό μας με τα δεινά της πείνας και της φτώχειας, θα πετύχουν τελικά να χτυπήσουν τον θεμελιακό υπαρξιακό πυρήνα της Ελλάδας που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ , Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Δεν είναι δυνατόν να ανεχτούμε τους υβριστές του Ελληνικού λαού, αυτούς που κατασκεύασαν τα δεινά σύμπασας της Ελληνικής κοινωνίας και την οδήγησαν  σε αυτήν την εξαθλίωση. Εσχάτως μάλιστα ενόψει της δίκαιης λαϊκής εξέγερσης , έχουν εξαπολυθεί και νέα στοιχεία αντιδημοκρατικού ολοκληρωτισμού. Ένας πόλεμος λογοκρισίας, φιμώματος κάθε αντίθετης φωνής στα αντεθνικά τερατουργήματα, ΗΔΗ ΕΞΑΠΟΛΥΕΤΑΙ. Κάτω υπ’ αυτές τις συνθήκες θα στηθεί το εκλογικό σκηνικό. Θα τεθεί με τρομοκρατική μονομέρεια και με διαρκή πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, το εξής εκβιαστικό ψευδοδίλημμα  “ ή με αυτούς που εξασφαλίζουν τις (θανατηφόρες) δόσεις ή με την χρεοκοπία”. Και ήδη τα πρώτα δείγματα της τακτικής αυτής αρχίζουν και φαίνονται.
Η πολιτική παράταξη των συνεχιστών του Καποδίστρια “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” καλεί όλους τους φίλους της , όλα τα μέλη της σε πνευματική εγρήγορση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, να στηρίξουν τις γραμμές της και την προσπάθειά της ώστε να υπερασπιστούμε την ηρωική πατρίδα μας και να προασπίσουμε τα Ιερά και τα Δίκαιά της.
- ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
- ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ
- ΚΛΗΡΟΣ  ΚΑΙ ΛΑΟΣ  ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΣ
- ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

Βασίλης Π. Μακρής
Mέλος της Κ.Ε. της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου