Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Απάντηση Δημητρίου Οικονόμου σε Δελτίο τύπου Δημάρχου Ξύδη


Πολλές φορές έχω αναφερθεί  μέσω της εφημερίδας μου "Παπάγου Πολιτεία" και της ομώνυμης διαδικτυακής  πύλης στο χρόνιο και άλυτο πρόβλημα της δημοτικής συγκοινωνίας τόσο στου Παπάγου όσο και στο νέο δήμο Παπάγου -Χολαργού. Δυστυχώς ,η δημοτική αρχή εξακολουθεί να αδυνατεί ή δεν ασχολείται  να επιλύσει αυτό το καίριο θέμα το οποίο σήμερα,  καθίσταται λόγω της οικονομικής κρίσης εντονότερο ,αφού οι δημότες περισσότερο παρά ποτέ έχουν ανάγκη να εξυπηρετηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να μετακινηθούν εύκολα και οικονομικά εντός του  νέου διευρυμένου δήμου.


             Ο κ. Ξύδης αντί να προσπαθήσει να δώσει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα στο οποίο κατ επανάληψη του έχω επιστήσει την προσοχή , αναλώνεται με το ανωτέρω δελτίο τύπου σε παιδαριώδεις φιλολογίες σχετικά με το "ποιός είχε πρώτος την ιδέα"!!!. Επειδή είμαι άνθρωπος της ουσίας  του χαρίζω την πρωτιά αν αυτό ικανοποιεί τον εγωισμό του και τον καλώ να  υλοποιήσει τη διακοινοτική συγκοινωνία στην οποία αναφέρομαι στο άρθρο μου στο τελευταίο τεύχος της Παπάγου Πολιτείας , προκειμένου να εξυπηρετηθούν τόσο οι δημότες όσο και τα καταστήματα του Χολαργού τα οποία πλήττονται ανελέητα από την οικονομική  κρίση.
              Όσο για τους χαρακτηρισμούς του κ. Ξύδη,  δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τους σχολιάσω γατί κατανοώ ότι βρίσκεται υπό κράτος σύγχυσης και ταραχής δεδομένου ότι πρόσφατα καταργήθηκε η λεωφορειακή γραμμή 413 ως μη λειτουργική ,  την οποία ο ίδιος είχε σχεδιάσει και υλοποιήσει!!!  Για την εν λόγω λεωφορειακή γραμμή είχα αμέσως προβλέψει και αναφέρει στα τεύχη 48, 51 και 52 της εφημερίδας μου ότι επρόκειτο για μια" άσκοπη και χρονοβόρα λεωφορειακή περιπλάνηση στις λεωφόρους Μεσογείων και Κατεχάκη χωρίς καμία μελέτη ειδικού συγκοινωνιολόγου η οποία πιο πολύ θύμιζε διαδρομή τουριστικού πούλμαν ξέγνοιαστης περιήγησης παρά διαδρομή χρηστικού λεωφορείου που στόχο είχε την γρήγορη και έξυπνη εξυπηρέτηση των εργαζομένων ,των φοιτητών και γενικά των δημοτών"
            Κύριε δήμαρχε, τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα επλήγει από τα πολλά λόγια και τα ελάχιστα έργα .Τουλάχιστον εμείς ας προσπαθήσουμε στο δήμο μας να λύσουμε τα καθημερινά προβλήματα και να υπηρετήσουμε τους πολίτες  δίχως ανούσιες επιστολές αλλά με πολλή δουλειά!!



Δημήτρης Οικονόμου
Χειρ. Οδοντίατρος
Δημότης Παπάγου -Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου