Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Απάντηση Β. Ξύδη στον κ. Ιω. Κεχρή


            
              Αν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιω. Κεχρής, με τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις που κάνει για ανύπαρκτα ζητήματα, επιζητεί να γίνει γνωστός και να καταξιωθεί, η δημοτική αρχή δε θα τον βοηθήσει σ’ αυτή την επιδίωξή του.
 Αν πάλι ο κ. Κεχρής, υβρίζοντας το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του (τους αποκάλεσε «αλαλάζοντα παπαγαλάκια»), νομίζει ότι θα τον ακολουθήσουμε, φαίνεται ότι δεν μας γνωρίζει καλά.
 Όπως γίνεται αντιληπτό, αναφερόμεθα στην τελευταία ανακοίνωση του κ. Κεχρή σχετικά με τα ΚΕΠ Παπάγου και Χολαργού. Γι’ αυτή την ανακοίνωσή του αρκούμεθα να επισημάνουμε ότι όλες οι δημοτικές παρατάξεις και όλοι ο παρόντες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. δημοτικοί σύμβουλοι (πλην του κ. Ρεμούνδου) διαφώνησαν με τις απόψεις του και τις απέρριψαν. Αντιθέτως, συμφώνησαν με την εισήγηση του Δημάρχου και την υπερψήφισαν.
 Ελπίζουμε ότι κάποτε ο κ. Κεχρής θα προβληματιστεί για την ορθότητα των εισηγήσεών του και το επίπεδο του λεξιλογίου του. Ίσως αντιληφθεί ότι η πρακτική που ακολουθεί, της συνεχούς αντιπαράθεσής του με όλους και με όλα, δεν είναι εποικοδομητική.

 Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου