Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΒΓΗΚΑΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΒΟΥΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

ΟΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ  ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Αυτή είναι η Ελλάδα! Ο Βενιζέλος, ο εκ των βασικών πρωταγωνιστών του εγκλήματος σε βάρος του λαού, με τις καρατομήσεις μισθών συντάξεων, επικουρικών, επιδομάτων, ο άνθρωπος που συνήργησε στην ληστεία των ομολογιούχων του Δημοσίου, τα χρήματα των οποίων "κουρεύτηκαν" κατά 80%, ο παχυδερμικής αντίληψης υπουργός που κατήγγειλε όσα ασφαλιστικά ταμεία  αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο "κούρεμα", επιδιώκοντας -προφανώς- να επισπεύσει την διάλυσή τους, ο πολιτικός απατεώνας που απέκλειε την περίπτωση να χρησιμοποιηθεί η κοινωφελής ΔΕΗ ως μέσο για επιβολή χαρατσιού, για να κάνει τελικά ακριβώς το αντίθετο, αυτός λοιπόν ο επικίνδυνος για την χώρα άνθρωπος, έχει τους νεροκουβαλητές του!!! Είναι αυτοί που έχουν στρατευθεί στο πλευρό του και  ζητούν από τον κοσμάκη να προσέλθουν στις κάλπες για να τον ψηφίσουν για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!
Στον Χολαργό, ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο νεότατος σε ηλικία Δημήτρης Μονογιός (φωτό) στέλνει από το κινητό του μηνύματα-προσκλήσεις για την αυριανή εκλογή του Βενιζέλου, που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Χολαργού!
Ιδού τι γράφει στο μήνυμά του: "Κυριακή 18/3 στο Δημαρχείο Χολαργού-αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. Ψηφίζουμε για Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ. Συμμετέχουμε όλοι!".
Μάλιστα κύριε Μονογιέ, θα συμμετάσχουμε όλοι!!
Το κόμμα που ρήμαξε τον κοσμάκη, κατέστρεψε τα όνειρα και τις ελπίδες της νεολαίας, το κόμμα της μίζας της SIEMENS, με τα τσουβάλια -λεφτά που κατέθετε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο Θεόδωρος Τσουκάτος, αυτό το κόμμα πρέπει να το πληρώσουμε αύριο με 2 ευρώ για να ψηφίσουμε τον Βενιζέλο!
Να ψηφίσουμε και με τα δύο χέρια αυτόν που είπε "ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα"! Αυτόν που επιζητεί να είναι Αντιπρόεδρος και στην αυριανή συγκυβέρνηση, να απολαμβάνει τους παχυλούς μισθούς, να τον πληρώνει ξανά και ξανά ο δύσμοιρος λαός, που θα υποχρεωθεί από τον Βενιζέλο, Σαμαρά και τους άλλους δωσιλόγους να μπει στην μέγγενη της τρόϊκας και της Μέρκελ για τις επόμενες δεκαετίες!
Και υπόψιν, δείτε τον Βενιζέλο: Σε δυο χρόνια σκληρής λιτότητας, δεν έχασε ούτε γραμμάριο πάχους!
Εμείς όμως πρέπει να τον ξανα-πληρώσουμε και να τον ψηφίσουμε για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!
Μάλιστα κύριε Μονογιέ! Άντε μετά να δει χαϊρι ο τόπος όταν έχει τέτοιους νέους-νεροκουβαλητάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου