Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ


Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού γνωστοποιεί ότι θα διενεργηθεί δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου στην περιοχή Παπάγου για τη στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, σύμφωνα με την 141/27-6-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ακίνητο αυτό πρέπει να είναι ισόγειο  διαμέρισμα και κατά προτίμηση μονοκατοικία που να έχει κήπο. Το κτίσμα αυτό πρέπει να είναι από 120 τ.μ. και άνω, και να έχει κεντρική θέρμανση. Προτιμώνται κεντρικά κτίρια που θα βρίσκονται πλησίον στάσης αστικού λεωφορείου.

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι πέντε (5) ετών με δυνατότητα ανανέωσης της μίσθωσης. Στις προσφορές που θα υποβληθούν στο  Δήμο πρέπει να γίνεται πλήρης περιγραφή του κτιρίου, να αναγράφεται η ακριβής διεύθυνση αυτού και να αναφέρεται το ύψος του μισθώματος.

Οι έγγραφες προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα κατατίθενται στα γραφεία του Δήμου (οδός Περικλέους αριθ. 55 Χολαργός), σε εργάσιμες ημέρες και ώρες (Αρμόδια υπάλληλος για την παραλαβή των προσφορών είναι η υπάλληλος Καραμπελά Ευγενία, τηλ. 213 2002847), εντός σφραγισμένου φακέλλου μέσα σε δεκαπέντε  ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον τοπικό τύπο και την τοιχοκόλλησή της στο Δημαρχιακό Κατάστημα.

Η δημοπρασία θα γίνει την 27-07-2012 από την Επιτροπή του άρθρου 1 παραγρ. 1 του Π.Δ. 270/1981.

Για τους λεπτομερείς όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση στο Δημαρχιακό Κατάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΞΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου