Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Διασωληνωμένα τα παιδιά που χτύπησε ο μοτοσικλετιστής


Διασωληνωμένα τα παιδιά που χτύπησε ο μοτοσικλετιστής - Δίνουν μάχη για την ζωή τους

Εχει περάσει περισσότερο από ένα 24ωρο και η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών που τραυμάτισε ο ασυνείδητος μοτοσικλετιστής παραμένει κρίσιμη. Αν και το κοριτσάκι δείχνει σημάδια βελτίωσης ωστόσο παραμένει διασωληνωμένο, όπως και ο αδερφός της.
Το αγόρι, ωστόσο, φέρει πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου, καθώς και πολλαπλά τραύματα προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Υποβλήθηκε σε αξονικές τομογραφίες κεφαλής, αυχένα και κοιλίας. Η κατάσταση, ειδικά του αγοριού, κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθεροποιημένη.
Λόγω της σοβαρής κατάστασης των διδύμων, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Για το λόγο αυτό το σχολείο στο οποίο φοιτούσαν εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει έκκληση για αίμα. «Η κατάσταση των παιδιών, ειδικά του αγοριού, είναι κρίσιμη και απαιτείται αίμα. Όσοι και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών», αναφέρει συγκεκριμένα.
Εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται και η μητέρα τους στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου έγινε άμεση ανάταξη και σταθεροποίηση ζωτικών της λειτουργιών, ενώ Διαπιστώθηκε ότι έφερε κακώσεις - κατάγματα οφθαλμικού κόγχου και λιθοειδούς οστού, θλάση πνεύμονα και σπληνός.
Ο μοτοσικλετιστής κρατείται και την υπόθεση του έχει αναλάβει η Nαυτονομία, που θα τον οδηγήσει σε ναυτοδικείο. Ο ίδιος κατέθεσε ότι έφυγε επειδή φοβήθηκε. Η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει λίγη ώρα αργότερα και αφού πρώτα ενημερώθηκε ο πατέρας του, ο οποίος και τον προέτρεψε να παραδοθεί.



πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου