Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


Πόλεμος κυβέρνησης - Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον Ι. Καράκωστα
Καταγγέλουν ότι είναι και νομικός σύμβουλος στη Siemens
Πόλεμος κυβέρνησης - Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον Ι. Καράκωστα
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ -ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ- ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! 


ΠΗΓΉ: tovima.g
Με επιθετικούς τόνους εντείνουν την αντιπολιτευτικής τους τακτική κατά της κυβέρνησης οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και ο γραμματέας τους κ. Κ. Μαρκόπουλοςεπιτέθηκε κατά του κ. Ι. Καράκωστα, νέου νομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού κ.Αντ. Σαμαρά, προκαλώντας την οργή του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο κ. Μαρκόπουλος, άλλοτε σκληρός υποστηρικτής του κ. Σαμαρά, άνοιξε μέτωπο με την κυβέρνηση, κατηγορώντας τον κ. Καράκωστα, για την παλαιότερη σχέση του με τη Siemens και σημείωσε ότι αναδεικνύεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για το νομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού ο οποίος με βάση τον ιστότοπό του φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος  της γερμανικής εταιρείας.

«Δηλαδή ο κ. Καράκωστας ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου» ανέφερε ο κ. Μαρκόπουλος που έχει γίνει σφοδρός πολέμιος της κυβέρνησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου η οργή περίσσευε και η αντίδραση ήταν άμεση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σ. Κεδίκογλου να μιλά για απίστευτη αθλιότητα, τονίζοντας ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη Siemens, μόλις ανέλαβε ο κ. Μιχ. Χριστοφοράκος, επί σειρά ετών ισχυρός παράγοντας της εταιρείας στην Ελλάδα επί πολλά έτη.

«Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και χαρακτήρισε τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως συκοφάντες.

«Οι συκοφάντες, άλλωστε, παρέλειψαν σκόπιμα να αναφέρουν ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη SIEMENS HELLAS μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του. Τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα» υποστήριξε ο κ. Κεδίκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου