Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

"ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ" ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΕΙΧΕ... ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ! (φωτο)


omogeneis-660-dis

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ελληνικής ταινίας, αυτό που εκτυλίσσεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πρωταγωνιστή τον Πατρινό Αρτέμη Σώρρα. Κάθε σεπτέμβρη και μία ιστορία. Πέρυσι η Τράπεζα της Ανατολής και οι μετοχές της, φέτος τα 600 δις.
Ο Αρτέμιος Σώρρας είναι πατρινός και διαμένει στο Θεριανό. Μάλιστα κάποτε διατηρούσε παιδότοπο στην Πάτρα. Στην οδό Βερμίου. Δεν τα πήγε καλά και έκλεισε. Κάποιοι λένε, εδώ δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη δική του επιχείρηση, θα σώσει τη χώρα; Πάντως οι γείτονες μιλούν για έναν άνθρωπο που πάλευε, αλλά έκλεισε τον παιδότοπο λόγω της κρίσης.
Ας κάνουμε ένα φλας μπακ για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται: Έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2011, μία άλλη μαγική λύση δια χειρός Σώρρα έκανε τον γύρο της χώρας. Και τό όνομα αυτής, «Τράπεζας της Ανατολής».
Ο Αρτέμης Σώρρας, έλεγε πέρυσι πως ήταν κάτοχος μετοχών από την «Banque d' Orient», την οποία ίδρυσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το 1904 σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη και Αλεξάνδρεια, δίνει μετοχή αξίας 670 δισ. ευρώ για να σώσει την χώρα. Την κατέθεσε μάλιστα στη Β' ΔΟΥ Πατρών!! Το μόνο που έγινε πέρυσι ήταν να αυξηθεί η τιμή των μετοχών της τράπεζας της Ανατολής στο διαδίκτυο. Ηταν συλλεκτικές. Πριν τον θορυβο κοσιτζαν 80 δολάρια η μία και μετά από αυτό που έγινε η τιμή τους ανέβηκλε στα 10.000 δολάρια. Κάποιοι συλλέκτες έβγαλαν πολλά λεφτά...
Τελικά οι μετοχές της τράπεζας της ανατολής αποδείχτηκαν φούσκα και ο Σώρρας, μέγας φουσκοποιός. Οσο για τα 600 δις, μάλλον βρήκε μπελά ο κ. Σώρρας αφού έμπλεξε και με το εξωτερικό. Τον ψάχνει το FBI ενώ τον μηνύουν και οι οι Καναδικές αρχές. 
(dete.gr)
paidikos-sorra1
paidikos-sorra2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου