Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Ποντίκια εντοπίστηκαν να κάνουν τον περίπατό τους στον παιδικό σταθμό της οδού Φανερωμένης και έτσι ο δήμος τον σφράγισε για δύο μέρες προκειμένου να γίνει μυοκτονία. Ο σταθμός θα  ανοίξει και πάλι τη Δευτέρα.
Την ίδια ώρα, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου με δελτίο τύπου καταγγέλλει τη διοίκηση για την εικόνα καθαριότητας της περιοχής. 


Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:
«ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ  Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».
Το ξαφνικό κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της οδού Φανερωμένης λόγω παρουσίας ποντικιών στο χώρο τροφίμων του σταθμού, μας αφήνει άναυδους!
Ο Παιδικός Σταθμός Φανερωμένης μαζί με τους άλλους παιδικούς σταθμούς  του Χολαργού επί Διοίκησης του Δημάρχου Δημήτρη Νικολάου ήταν Πρότυπο Παιδικών Σταθμών, από τους καλύτερους  της χώρας.
Με λύπη μας παρακολουθούμε την κατάντια  που μας οδηγεί η Διοίκηση του Δήμου με το να κινδυνεύσει η υγεία των νηπίων και των βρεφών των Παιδικών Σταθμών αλλά και εν γένει η κακή εικόνα στον τομέα της Καθαριότητος του Δήμου.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ: "ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ"
Η κ Φωτοπούλου, Πρόεδρος του Σταθμού είπε: "Παρακαλώ τον πρώην Δήμαρχο να μην κάνει την τρίχα τριχιά. Στον παιδικό σταθμό είχε γίνει μυοκτονία τον περασμένο Ιούλιο. Τώρα, εντοπίσαμε μερικά ποντικοκούραδα και καλέσαμε αμέσως για μυοκτονία. Δεν χάλασε κι ο κόσμος. Τα παιδιά τα προστατεύουμε. όσο για την διαμαρτυρία του πρώην Δημάρχου που λέει ότι επί Δημαρχίας του δεν υπήρχαν τέτοια φινόμενα, να του θυμίσω ότι ο σταθμός της 17 Νοέμβρη ήταν γεμάτος ποντίκια! Ας είμαστε λίγο σοβαροί". 

Ανεξάρτητα από το τι λέει η κάθε πλευρά, το θέμα είναι σοβαρό. Η ύπαρξη ποντικιού είναι πολύ σοβαρό θέμα και εγκυμονεί κινδύνους για την δη,όσια υγεία. πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρά παιδιά. Να μας συμπαθά η κ Φωτοπούλου αλλά το γεγονός ότι παλαιότερα υπήρχαν περισσότερα ποντίκια και τώρα που βρήκαμε μόνο ένα (εάν είναι μόνον ένα) δεν σημαίνει ότι πάμε καλά. Έτσι; Το πρόβλημα φαίνεται ότι δεν λύθηκε στην ρίζα του τον περασμένο Ιούλιο.

10 σχόλια:

  1. Η γελοιότητα αυτής της Διοίκησης δεν έχει όριο. Είναι τόσο αδερφές που αντί να βγουν οι ίδιοι να απαντήσουν, βάζουν τους δημοτικούς υπαλλήλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Ελπίζω η συγκεκριμένη υπάλληλος να είναι απλά μια ακόμη γλύφτρα και να μην την πίεσαν ή εκβίασαν, όπως συνηθίζουν με όποιον δεν τους γλύφει εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρά Διευθύντρια, σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με το τι σταθμούς βρήκε ο Νικολάου το 2003 και αναρωτηθείτε τι παρέδωσε. Διότι αυτό που παρέδωσε ήταν οι καλύτεροι σταθμοί στο Λεκανοπέδιο και από τους καλύτερους της χώρας, κατά κοινή ομολογία. Επίσης, αντιληφθείτε ότι δεν έχουμε πια 2003, αλλά 2012, δήμαρχος είναι το γλύψιμό σας και διευθύντρια δεν είναι η Βαρδαβάκη αλλά εσείς που τα έχετε κάνει σκατά σαν τα μούτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A και για να μην ξεχνιώμαστε, πριν τον Ξύδη η συμμετοχή των γονέων ήταν στο 1/3 και τα παιδιά του Χολαργού πολύ περισσότερα. Τι συμβαίνει και οι σταθμοί διαλύονται; Πού πάνε τα λεφτά; Μήπως στον Παπάγο; Μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ βλέπω ότι κάθε βρωμιά του Παπάγου είτε πάει να συγκαλυφθεί, είτε να υποβαθμιστεί, είτε να περάσει στα ψιλά. Ούτε οι μίζες του Στάικου υπάρχουν, ούτε το όνομα του Ξύδη στη λίστα του ΣΔΟΕ, ούτε ποντίκια στους παιδικούς σταθμούς. Υπήρχαν όμως ποντίκια το 2003 στη 17ης Νοέμβρη και φυσικά λαμογιές και απατεωνιές στις προηγούμενες διοικήσεις... Συνεχίστε έτσι και τέτοιο ρεκόρ θα το ζηλέψει και ο Τίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι γλύφτα η κυρία. Προφανώς, έπεσε χέσιμο από "πάνω" για το ρεζιλίκι και βγήκε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δυστυχώς, δεν έχει τα άντερα να μας ενημερώσει γιατί η μυοκτονία του Ιουλίου δεν απέδωσε και έσκασαν ποντίκια τον Οκτώβριο. Μήπως διότι με κλανιές δεν βάφονται αυγά και τα λεφτά όλα είχαν πάει στο υπό ανέγερση, τότε, Νηπιαγωγείο του Παπάγου; Είπαμε, κύριοι, να βουτάτε χρήμα από το Χολαργό για να βελτιώσετε το κοτέτσι σας, αλλά να μη θρηνήσουμε και νεκρούς. Ποντικοκούραδα πάνω στα φρούτα και το φαγητό των παιδιών μας και έγινε η τρίχα-τριχιά..; Δηλαδή, πότε θα γινόταν κανονική η τριχιά, αν είχαμε κανένα δράμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορία. Η κυρία είναι από εκείνο το παρεάκι που έσκασε από τον Παπάγο και όλως τυχάιως έγιναν όλοι Διευθυντές του νέου Δήμου; Θα φάει καλά και αυτή.

    Δεύτερη απορία. Η κυρία αναφέρεται σε ποντίκια στο Χολαργό το 16ο αιώνα π.Ξ. (προ Ξύδη). Ολοι ανεξαιρέτως οι εκδότες του Χολαργου (και μην αφήνουν κάποιοι το Δεληγιάννη στην απέξω) έψαχναν επί 8 χρόνια να βρουν οποιοδήποτε σκάνδαλο του Νικολάου και επειδή δεν βρήκαν, ψάχνουν ακόμη, μπας και... Κλείσαμε δεκαετία.

    Δεδομένης της "αγάπης" τους στην πρώην Διοίκηση του Δήμου, υπάρχει ποτέ πιθανότητα να είχε συμβεί τέτοιο περιστατικό με ποντίκια και να μην το είχαν κάνει βούκινο και θέμα μεγατόνων, όταν έκαναν αρνητικό θέμα το Δημοτικό Καφέ, το ΚΑΠΗ, την Περικλέους, την Πυροπροστασία, την Κοινωνική Πολιτική, τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και όλα τα καλά που έγιναν σε αυτήν την περιοχή;

    Δύσκολο... Αλλά όσο δεν κυνηγάει κανείς τους συκοφάντες, θα συνεχίσουν όλοι να παίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΙΑ? ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ & ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΠΑΛΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΤΩΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα έπρεπε να ντρέπεται η δημ.αρχή και η πρόεδρος.και ότι και να συνέβαινε παλιά δεν μας ενδια΄φερει.εμεις ψηφισαμε για να μην γίνονται τα παλιά.και εσείς ασχολείστε ακόμα με το παρελθόν.να αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταματησετε να υποβαθμίθζετε τόσο σημαντικά περιστατικά.η υπομονή έχει και τα όρια της.και η βλακεία μας επίσης που ψηφίσαμε τον ξύδη.δεν σας φέραμε στην εξουσία να μασ διαλύσετε.εχετε καταστρέψει το χολαργό και όλες τις υπηρεσιες.και τελικα΄ρε παιδιά τι συνέβαινε παλιά? που ειναι οι κλέφτες? ψεματα μας λεγατε?που ειναι τα σκαάνδαλα? μας κοροιδεψατε για να σας ψηφισουμε.και εμεις σας πιστεψαμε.ποτε ξανα!θα σας στειλουμε σπιτι α σας.ψευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπωσδήποτε το γεγονός δεν είναι ευχάριστο.
    Αλλά να προσπαθούν κάποιοι να εκμεταλλευτούν πολιτικά το κάθε τι είναι τουλάχιστον ντροπή για την νοημοσύνη μας. Δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο συμπαράστασης στο προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, που όλοι γνωρίζουμε ότι από 6 ώρες το ωράριο έγινε ξαφνικά 8ωρο και με πολύ λιγότερα χρήματα. Όλοι ξέρουμε (εννοώ εμάς τους γονείς) τι προσπάθειες καταβάλλει το προσωπικό, που παρά τις ελλείψεις εργάζεται με πραγματική αυταπάρνηση για να είναι τα παιδιά μας ασφαλή και υγιή. Κάποιοι έσπευσαν να καταδικάσουν την κύρια Φωτοπούλου η οποία για όσους δεν ξέρουν εργάζεται καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ για ποιόν?, μα φυσικά για τα παιδιά μας. Βρέθηκαν αμέσως κάποιοι και είμαι βεβαία ότι δεν πρόκειται για γονείς να καταδικάσουν τι? Τις ενέργειες που πολύ σωστά έκαναν για να προστατεύσουν την υγεία των παιδιών μας. Ας αφήσουμε κατά μέρος τις πολιτικές αντιπαραθέσεις για αυτό το θέμα και ας σπεύσουμε να στηρίξουμε το προσωπικό τουλάχιστον ηθικά.
    Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με το σχόλιο της κυρίας η οποία όπως φαίνεται έχει παιδί σε Σταθμό του Δήμου, όπως και εγώ. Το προσωπικό του παιδικού σταθμού αξίζει συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλλει για τα παιδία μας. Είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουν αυτό το δυσάρεστο γεγονός με τον καλύτερο τρόπο και με ασφάλεια για τα παιδία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή