Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!


pressing

Εάν θέλουν να αποδείξουν ότι στηρίζουν τον λαό, να μην επιτρέψουν να περάσουν από το κοινοβούλιο, τα θανατηφόρα μέτρα
Δημοσιεύματα εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή και το ΣΥΡΙΖΑ να εξετάζουν σενάρια για παραίτηση των βουλευτών από το αξίωμά τους ώστε να προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης, την διάλυση της βουλής και την προκήρυξη νέων εκλογών! Όμως, τόσο ο "Βηματοδότης" όσο και το περιοδικό "Pressing" αναφερόμενα σε αυτό το πιθανό σενάριο, το χαρακτηρίζουν ως πράξη ...αποσταθεροποίησης. Πρόκειται για ερμηνεία αυθαίρετη και "ραγιαδίστικη"!!! Τι λέτε ρε καλόπαιδα της δημοσιογραφίας; Δηλαδή θεωρείτε πως "σταθερότητα" στο πολιτικό κλίμα παρέχει η τρόικα και τα μέτρα-σφαγής του λαού που θέλει να περάσει ο Σαμαράς και η παρέα του, ενώ αποσταθεροποίηση συνιστά η παρεμπόδιση της ψήφισης αυτών των βάρβαρων μέτρων;;;
Το περιοδικό "Pressing" στο εξώφυλλό του γράφει με πηχυαίους τίτλους: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ"! Πρόκειται για προσκύνημα στην πολιτική της Μέρκελ, βαφτίζοντας ως εγγυητές του σταθερού ΄πολιτικού κλίματος τον Σαμαρά και τους συνεταίρους της δοσιλογικής κυβέρνησης!!!
Εάν πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  εξετάζουν τέτοια σενάρια, οφείλουν να ενεργήσουν πατριωτικά και να παραιτηθούν από την βουλευτική τους έδρα προκαλώντας εκλογές. Να ρίξουν την κυβέρνηση και να μην επιτρέψουν να περάσουν από την βουλή τα μέτρ σφαγής που σχεδίασε η Μέρκελ, οι τοκογλύφοι της και υπέγραψαν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου