Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


Παρά το ότι οι δημοτικοί αστυνόμοι Παπάγου-Χολαργού Αθανάσιος Σαγώνας και Ευφημία Μακαρατζή έχασαν και τα δύο ποινικά δικαστήρια που στα οποία οδήγησαν τον εκδότη του "Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη και παρά το ότι ο δικηγόρος τους άφησε να διαφανεί ότι θα απέσυρε την αγωγή που είχαν καταθέσει από τον Δεκέμβριο του 2010 σε βάρος μας, εν τούτοις επιμένουν και σύρουν την εφημερίδα μας και στο αστικό δικαστήριο! 
Ο Μάκης Βραχιολίδης, πεπεισμένος ότι θα απέσυραν την αγωγή, δεν υπέβαλε σε βάρος τους  μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ως είχε το δικαίωμα μετά τα ποινικά δικαστήρια τα οποία κέρδισε, οι αντίδικοι όμως, θέλοντας προφανώς να επιτύχουν την καταδίκη της εφημερίδας μας έστω και στο αστικό δικαστήριο, μας σύρουν και εκεί. 
Προκειμένου να αποσύρουν την αγωγή και να μην φτάσει ενώπιον του ακροατηρίου, το ζεύγος των δημοτικών αστυνόμων, απαιτεί να τους ζητήσουμε εγγράφως συγγνώμη (!) και επίσης ότι ο Μ. Βραχιολίδης "δεν είχε πρόθεση να τους θίξει". Επίσης, απαιτούν να γραφεί σχετικό δημοσίευμα  στην εφημερίδα μας  το οποίο να είναι της απολύτου εγκρίσεως των δημοτικών υπαλλήλων, με το οποίο να ζητούμε συγγνώμη δημοσίως!!!
Λες και δεν έχει γίνει κανένα δικαστήριο, λες και δεν έχουμε κερδίσει καμία δίκη, λες και όλα ξεκινούν από το μηδέν! 
Και καλά κ.κ. Σαγώνα-Μακαρατζή, τα ποινικά δικαστήρια για ποιο λόγο έγιναν; Δύο δικαστήρια που αθώωσαν τον Βραχιολίδη για ποιο λόγο αποφάσισαν έτσι; Για να σας ζητήσουμε τελικά ταπεινά συγγνώμη;
Θα τρελαθούμε τελείως! Μήπως πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη και οι δικαστές-εισαγγελείς οι οποίοι ακόμη και με βούλευμα  ...τόλμησαν να αθωώσουν τον εκδότη του "Παρατηρητή";;;
Αδυνατούν φαίνεται οι δύο μηνυτές-ενάγοντες του Βραχιολίδη να χωνέψουν ότι το δημοσίευμα δεν αφορούσε καθόλου αυτούς αλλά την υπηρεσία τους. Πασχίζουν εκ νέου, ενώπιον πλέον του αστικού δικαστηρίου, να πείσουν τους δικαστές ότι ντε και καλά ο Βραχιολίδης αυτούς εννοούσε γιατί ήταν -λέει- οι μοναδικοί δημοτικοί αστυνόμοι εκείνη την εποχή, οπότε πρέπει ν αποζημιωθούν με 170.000 ευρώ!!! 
Θέλουν τον Βραχιολίδη να ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό  ή να τον ρίξουν στα κάτεργα; Μόνο τότε θα ικανοποιηθούν;
Πού ζούμε ρε παιδιά; Τέτοιο μένος για τον Βραχιολίδη έχουν ορισμένοι στον Χολαργό-Παπάγο;
Βεβαίως, οι συγκεκριμένοι δημοτικοί αστυνόμοι αγνοούν παντελώς την επίπληξη του προϊσταμένου τους Δημάρχου ότι κακώς κατέθεσαν σε βάρος μας αγωγή και ότι θα έπρεπε προηγουμένως να λάβουν την άδεια της υπηρεσίας τους, κάτι που δεν έκαναν! 
Ιδού τι έλεγε η προϊσταμένη τους Αρχή:

"Πέραν αυτού, σας γνωρίζουμε ότι δε συμφωνούμε με την κατάθεση της συγκεκριμένης αγωγής εναντίον σας, παρ΄ όλο που οι ενάγοντες έχουν δικαίωμα εκ του νόμου. Θεωρούμε ότι οι δημοτικοί αστυνόμοι, πριν καταθέσουν την αγωγή τους θα έπρεπε να ρωτήσουν/ συμβουλευτούν τη δημοτική αρχή ή τουλάχιστον, να την ενημερώσουν, πράγμα που δεν έκαναν.
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης» 
Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου