Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!


Greece-Russia
Την ώρα που ο Αβραάμ-όπουλος δεξιωνόταν τον Δαβίδ-ογλού, οι φλόγες του πολέμου αρχίζουν να επεκτείνονται προς τα μέρη μας.
Η μεγάλη κρίση ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία, με την απαγωγή του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους, δημιουργεί συνθήκες εμπόλεμης κατάστασης ανάμεσα στις δύο χώρες. Προφανώς η επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην χώρα μας κρύβει παγίδες που ούτε καν υποψιάζεται ο δικός μας Αβραάμ-όπουλος! Το να κάνει την "πάπια", μιλώντας για διεύρυνση των σχέσεων Ελλάδιος και Τουρκίας, την ώρα μάλιστα ποιυ η Τουρκία αμφισβητεί ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στο Αιγαίο, μοάζει για μια ακόμη φορά- με πολιτική-ραγιά!
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ καλά θα κάνει επιτέλους, να δει τα συμφέροντα της Ελλάδος. Κα αυτά διασφαλίζονται μόνον εφόσον μείνουμε κοντά στην Ρωσία. Η Ρωσία είναι η προαιώνια φίλη μας και ομόθρησκη χώρα μας. Είναι η χώρα που βοήθησε στην απελευθέρωση της Ελλάδος από τον οθωμανικό ζυγό (Συνθήκη Κιουτσούκ Καϊναρτζή). Σαμαρά, Αβραμόπουλε και άλλοι, να αφήσετε κατά μέρος τα ξεφτιλισμένα-δοσιλογικά παιχνίδια του Παπανδρέου, ο οποίος κατήργησε τις ενεργειακές συμφωνίες με την Ρωσία και να αδράξετε την ευκαιρία. Σήμερα.
Η Ελλάδα να σταθεί επισήμως στο πλευρό της Ρωσίας στην διένεξη που έχει με την Τουρκία. Εδώ και τώρα, χωρίς αναβολές!!!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου