Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

"ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ"! (ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ)


Συνεργάτες, στελέχη και φίλοι του Δ. Νικολάου προλειαίνουν το έδαφος για τι πρόκειται να γίνει στις 20 Γενάρη. Τι θα γίνει βρε παιδιά;
"Περιμένετε και θα δείτε τι συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει ο Νικολάου", λένε με νόημα. 
Όπως αφήνουν να εννοηθεί με σαφήνεια, ο πρώην δήμαρχος Χολαργού ετοιμάζει μεγάλη συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο Χολαργού, την οποία προφανώς οι συνεργάτες του, με όσα λένε, θέλουν να την αντιπαραβάλουν με την συγκέντρωση που έκανε πρόσφατα ο Γιάννης Κεχρής.
Να ...δούμε λοιπόν.

Πάντως με όσα πληροφορούμαστε, η εκδήλωση αυτή θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, μια και από τους "Ενεργούς Δημότες" θα τιμηθεί ο Νικήτας Κανάκης, Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου και ταυτόχρονα θα στηριχθεί το έργο της Οργάνωσης  από την παράταξη του Δ. Νικολάου. 

Από την πλευρά του πρώην Δημάρχου Χολαργού μεταδίδεται κλίμα αισιοδοξίας κι ευφορίας, μια και όπως ισχυρίζονται, ο Δ. Νικολάου, παρά τις όποιες απώλειες είχε, διατηρεί αραγές το μέτωπό του. 
"Τα περισσότεραα στελέχη του τον στηρίζουν και ειδικά τα νέα στελέχη", λένε, χωρίς να φείδονται να αναφερθούν σε ονόματα: "Ο Γιώργος Ανυφαντής, η Εύη Φώτου και ο Άγγελος Αναγνωστόπουλος, είναι κοντά στον Νικολάου και θα στηρίξουν τον αγώνα του και στις επόμενες εκλογές", επιμένουν. 

Εμείς τα καταγράφουμε όλα και περιμένουμε, για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και να κάνουμε τις απαραίτητες ποιοτικές συγκρίσεις. 
Προς το παρόν...Πολές ευχές για Καλή Χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου