Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΧΟΝΤΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Επεισόδιο με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από τον Δ. Νικολάου σε βάρος του Αντώνη Πολύδωρα, είχαμε κατά την διάρκεια της κοπής πίτας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού προς τους εργαζόμενους, που έγινε πριν από λίγο στο Δημοτικό μέγαρο Χολαργού. 


Το επεισόδιο έλαβε χώρα τη στιγμή της κοπής της πίτας και συγκεκριμένα όταν δίνονταν τα τιμητικά κομμάτια της βασιλόπιτας στους παρισταμένους. Τα κομμάτια πρόσφερε ο ίδιος ο Δήμαρχος ο οποίος προσφωνούσε και τα τιμώμενα πρόσωπα. 
Όταν ανακοίνωσε το όνομα του Αντώνη Πολύδωρα, ο κ. Ξύδης τον αποκάλεσε "πρώην Δήμαρχο Χολαργού". Αυτή ακριβώς η προσφώνηση του κ. Ξύδη, έκανε τον κ. Νικολάου να γίνει...μαινόμενος ταύρος. Ανέβηκε στο βήμα και είπε στον κ. Ξύδη: "Με ποιο δικαίωμα δίνεται κομμάτι σε έναν χουντικό Δήμαρχο τον οποίο προσφωνείτε ως πρώην Δήμαρχο;". 
Ο παριστάμενος Αντώνης Πολύδωρας, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Έγινε κατακόκκινος αλλά βρήκε το κουράγιο να αντιτείνει στον κ. Νικολάου: "Όταν ερχόσουν και παρακάλαγες να σε στηρίξω, ερχόσουν στον χουντικό Δήμαρχο. Και σήμερα, αν παίρνεις σύνταξη μετά από δύο θητείες, το οφείλεις στον χουντικό Δήμαρχο". 
Η αίθουσα έγινε...τούρμπο, με διαμαρτυρίες για το επεισόδιο, με τον Γιάννη Κεχρή να διαμαρτύρεται έντονα για την στάση του Δ. Νικολάου προς τον Α. Πολύδωρα. 
Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση τιμήθηκε ο παγκόμσιος πρωταθλητής κολύμβησης, Χολαργιώτης, Γιάννης Δρυμωνάκος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου