Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ..ΠΕΤΥΧΕ!




Δημόσιες δηλώσεις και δεσμεύσεις του (και βίντεο), με τις οποίες εξαπάτησε τον λαό για να τον σύρει στον Καιάδα!

VRACHIOLIDIS NEWτου Μάκη Βραχιολίδη

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημοσκοπήσεις που βγάζουν ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Ή ο ελληνικός λαός παραμένει μαζοχιστής εξακολουθώντας να εμπιστεύεται αυτούς που τον εξαπατούν εκ συστήματος ή τελικά είναι αδιόρθωτος βλάκας με πατέντα.
Σήμερα, βγάζουμε την κουκούλα από τον παπατζή-Σαμαρά, αποκαλύπτοντας μερικές από τις δημόσιες δηλώσεις και δεσμεύσεις του με τις οποίες εξαπάτησε και εξακολουθεί να εξαπατά τον πολύπαθο λαό. Το Βερολίνο τον ανακήρυξε «Ευρωπαίο πολίτη», εμείς όμως τον ανακηρύσσουμε «Πρωθυπουργό του ψεύδους». Θα ξυπνήσει άραγε από το λήθαργό του ο ψηφοφόρος;
  1.Άνοιξη 2009, σε ομιλία του:
Σαμαράς:  «Σήμερα, μέσα στη διεθνή κρίση και εξαιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4% - 4,5% για το 2009».
Μας έλεγε, δηλαδή, ότι το έλλειμμα ήταν 10 δις ευρώ αντί 36 δις ευρώ, που τελικά παρέδωσαν. Βεβαίως, αν έλεγε τότε την αλήθεια, λεφτά υπήρχαν! Τόσο παπατζής! Και οικονομολόγος βέβαια, που γνώριζε πού βαδίζει η χώρα!
2.75η ΔΕΘ 2010:
Σαμαράς: «Γίνονται απίστευτες περικοπές στις συντάξεις και στους χαμηλοσυνταξιούχους. Δεσμεύομαι για μια ακόμη φορά από αυτό το βήμα ότι θα αποκαταστήσουμε τις περικοπές των συντάξεων».
Η φράση αυτή βγαίνει από τα χείλη του μετέπειτα πρωθυπουργού, κατά την ομιλία του στην 75η ΔΕΘ.
Σήμερα; Τα λόγια του προκαλούν οργή. Οι συντάξεις κόπηκαν πολύ περισσότερο, τα επιδόματα καταργούνται και τα παιδιά θεωρούνται πλέον τεκμήριο, ενώ οι ομολογιούχοι απειλούνται με νέο κούρεμα! Από 1.1.2013 η κυβέρνηση Σαμαρά προωθεί αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και περικοπές στο εφάπαξ!
3.ΔΕΘ 2011:
Σαμαράς: «Να συναινέσουμε στην πολιτική, που αντί να μειώνει το έλλειμμα διογκώνει την ανεργία και πολλαπλασιάζει τα λουκέτα; Κι αν εμείς συμφωνούσαμε εκ των υστέρων με το λάθος, θα έπαυε τάχα να είναι λάθος; Κι αν εμείς συμφωνούσαμε με τον κ. Παπανδρέου, θα σταμάταγε η ανεργία; Θα περιοριζόντουσαν τα λουκέτα; Αν εγώ συμφωνήσω με τον Παπανδρέου, θα ηρεμήσει ο κόσμος; Θα δεχθεί ο λαός ερήμην του νέες συμφωνίες, που θα κληθεί να πληρώσει μόνο και μόνο επειδή τις λύσεις αυτές θα τις στηρίξουν πρόσωπα γνωστά από το παρελθόν, στα πλαίσια μιας κυβέρνησης σωτηρίας, όπως προβάλλεται τις τελευταίες μέρες; Με πρόσωπα από το παρελθόν θα πάμε στο μέλλον; Όσοι προτείνουν τέτοιες λύσεις ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους: να παραμείνουμε στα παλιά και να μην αλλάξει τίποτα».  
Χρειάζονται σχόλια; Όχι μόνο συμφώνησε με το λάθος ο παπατζής-Σαμαράς αλλά το διόγκωσε. Στήριξε πρόσωπα από το παρελθόν, για να αποδείξει ότι και ο ίδιος είναι πολιτικός ενός σάπιου παρελθόντος που καταδυναστεύει το παρόν του λαού και υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων γενεών!
4.ΖΑΠΠΕΙΟ:
Σαμαράς: «Ήρθαν στα λόγια μας έγκριτες φωνές από το εξωτερικό, που πέρσι μας επέκριναν. Το περιοδικό “Economist” μας αποδοκίμαζε σκληρά όταν καταψηφίσαμε την ακραία λιτότητα του Μνημονίου. Σήμερα, ομολογεί ότι αυτά που λέγαμε ήταν η αιτία που οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Δείτε τη διαφάνεια 1. Τα όρια της λιτότητας: Ο στόχος για το έλλειμμα δεν πιάστηκε, κυρίως λόγω της βαθύτερης ύφεσης απ’ αυτήν που αναμενόταν και υπάρχουν φόβοι ότι περισσότερες σήμερα περικοπές θα βαθύνουν κι άλλο την ύφεση»!
         Ο αθεόφοβος, έδειχνε και διαφάνειες για να πείσει όσους δεν πείθονταν, ότι η πολιτική της λιτότητας είναι εγκληματική! Και όμως, ο …τύπος αυτός που πρέπει να καθίσει στο ίδιο σκαμνί με τον Παπανδρέου, δεν προέβη απλά σε αντίστοιχες με τον ΓΑΠ περικοπές, αλλά τον ξεπέρασε ξεσκίζοντας στην κυριολεξία τον λαό και σύροντας περισσότερους πολίτες στην αυτοκτονία!
5.Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου:
Σαμαράς: «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη    σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, με δύο αποκλειστικές επιδιώξεις: την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την τροποποίηση των πολιτικών του Μνημονίου, ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και ανακούφιση της ελληνικής κοινωνίας. Καταθέτω αυτή την πρόταση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας που δέχονται την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την ανάγκη αλλαγής της οικονομικής πολιτικής».
Τον είδατε τον παπατζή πώς τροποποίησε τις πολιτικές του Μνημονίου; Τα άλλαξε όλα ο άτιμος! Και …ανάπτυξη έφερε στον τόπο και… ανακούφισε τον κόσμο! ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ!
6. Πέντε μέρες πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, απαντώντας σε Έλληνα πολίτη:
Σαμαράς: «Εκείνος που είναι άνεργος, σας είπα: θα πάω στην Ευρώπη και θα δώσω την μάχη για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας. Όπου μπορώ, μάχη θα δώσω και μάχη έχω μάθει να δίνω».
Μπαρουτοκαπνισμένος γύρισε από τις πολλές μάχες ο παπατζής! Επέστρεφε από τις… διαπραγματεύσεις για να λέει «θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας»
7.Μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών, απευθυνόμενους στους Έλληνες πολίτες που έβγαλαν πρώτη τη ΝΔ:
Σαμαράς: «Τα χειρότερα περάσανε. Θα σεβαστούμε ασφαλώς την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι Έλληνες, θα εργαστούμε μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας (στις ήδη υπάρχουσες) τις αναγκαίες πολιτικές για την ανάπτυξη και για την αντιμετώπιση της βασανιστικής, τεράστιας για τους Έλληνες, υπόθεση της ανεργίας».
Μόλις κέρδισε τις εκλογές, έκανε γαργάρα την «επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου» και υποσχέθηκε να τιμήσει τις υπογραφές του στην Μέρκελ! Όσο για το ότι θα τιμούσε πλήρως την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Έλληνες, την τίμησε και με το …παραπάνω ο παπατζής! Πόσοι αυτοκτόνησαν από τότε που βγήκε Πρωθυπουργός;
8.Αύγουστος 2012:
Η εν λόγω φράση κατάντησε να είναι η αντίστοιχη του Γ. Παπανδρέου, "Λεφτά υπάρχουν". Εδώ παπάς, εκεί παπάς, να οι παπατζήδες!
9.Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Πρωθυπουργού:
«Όσα εξασφάλισε η Ελλάδα, δίνουν ανάσες στην οικονομία και επιτρέπουν να ξεκινήσουν επενδύσεις, να σωθούν θέσεις εργασίας, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να βρουν δουλειά οι άνεργοι, να πάρει μπροστά η Οικονομία»!!!
Με τα δανεικά, τις περικοπές μισών, συντάξεων, την κατάργηση επιδομάτων και την άγρια φοροεπιδρομή του λαού, θα βρουν δουλειά οι άνεργοι και πάρει μπροστά η Οικονομία. Θα υπάρξει ανάπτυξη!
10. Σαμαράς (και Υπουργείο Οικονομικών):
«Ταμειακό πρωτογενές (χωρίς τους τόκους) πλεόνασμα 2,3 δις παρουσίασε ο προϋπολογισμός το 11μηνο».
Ταμειακό πλεόνασμα με χρέη προς τους ιδιώτες 9,3 δις ευρώ γίνεται; Για τους παπατζήδες όλα γίνονται! Οι οφειλές προς τρίτους λοιπόν (προμηθευτές, επιστροφές, καθυστερούμενες συντάξεις κλπ) ανέρχονται σε 9,3 δις. Τουτέστιν το πραγματικό ισοζύγιο είναι -7 δις (~ 4% του ΑΕΠ). Και ο Σαμαράς λέει ότι τα δημόσιο ταμείο έχει πλεόνασμα! Εάν κλέβει τον κοσμάκη, έχει πλεόνασμα!
Παπατζή Σαμαρά!



ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"

 « Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν. Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν».
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου