Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ




γράφει ο 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΛΟΣ   
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε\Ν.     
Κάθε μέρα που περνά χάνονται νέα παιδιά, Ελληνόπουλα, σε ένα κόσμο δίχως Ελπίδα γεμάτο κακία και μίσος για το Γένος των Ελλήνων γιατί έτσι θέλουν οι Παγκόσμιοι Δυνάστες και οι Παρείσακτοι αυτής της χώρας. Εμείς οι Έλληνες δεν κάναμε ποτέ δουλεμπόριο, ούτε αποικίες είχαμε. Είχαμε και έχουμε για Πατρίδα μας  μια ευλογημένη γωνιά, την οποία έχουμε ποτίσει με αίμα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Θέλουμε η χώρα μας να παραμείνει Ελληνική και να την κατοικούν Έλληνες. 

Τα τελευταία 20 χρόνια κανείς ποτέ δεν μας ρώτησε, από όλους αυτούς τους «δημοκράτες», εάν θέλουμε να ζήσουμε μαζί με λαθρομετανάστες  που ήλθαν κατά εκατομμύρια στον τόπο μας από την Ασία, την Αφρική και τις πρώην κομμουνιστικές χώρες. Δεν θέλουμε η χώρα μας να γίνει επαρχία του Πακιστάν επειδή το θέλουν οι ισχυροί της Γης, ο Σόρος και οι Τουρκοκοτζαμπάσηδες της αριστεράς. Κάποια χρόνια πριν, στις δεκαετίες του 60 και του 70 υπήρχε πράγματι φτώχια, υπήρχαν και αρκετά προβλήματα, αλλά υπήρχε και ΕΛΠΙΔΑ, υπήρχε ένας Κώδικας Αξιών, υπήρχε χαρά μέσα στις δυσκολίες και όχι αυτή η απέραντη θλίψη που έχει σκεπάσει όλη την χώρα σαν την πανούκλα. Στις δεκαετίες του 60-70 δεν αυτοκτονούσαν οι Έλληνες κατά χιλιάδες, ούτε και σκοτώνανε ανήμπορους γέροντες για λίγα ευρώ, ενώ τα βράδια κοιμόμαστε με τα παράθυρα ανοιχτά στις αυλές των σπιτιών μας χωρίς να μας ενοχλεί κανείς. Τα βράδια, το γέλιο των παιδιών στους δρόμους από το παιχνίδι και τις χαρούμενες φωνές αντηχούσαν μέχρι τα Ουράνια. Εκείνα τα ευλογημένα χρόνια κανείς δεν έψαχνε στα σκουπίδια για αποφάγια έτσι ώστε να ξεγελάσει την πείνα του όπως συμβαίνει σήμερα και οι πόλεις ήταν πανέμορφες γεμάτες λουλούδια και χωρίς σκουπίδια. Ευλογημένα χρόνια δίχως άγχος και αίμα αθώων ψυχών…  Ευλογημένα χρόνια χωρίς εκατομμύρια πεινασμένους ανέργους και απέραντη δυστυχία. Είναι φανερό σε όλους, εκτός από τους προσκυνημένους, ότι έρχονται μέρες δύσκολες, ημέρες σκληρές, ημέρες που θα μετρηθούν οι Έλληνες με την Ιστορία και έχουμε καθήκον να φανούμε αντάξιοι αυτής της ευλογίας, που μας έταξε η μοίρα….. Από την μια μεριά οι τοκογλύφοι, οι Εφιάλτες πολιτικοί, οι αριστεροί καλοθρεμμένοι απατεώνες και οι ορδές των λαθρομεταναστών και από την άλλη εμείς οι Έλληνες. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα εκτός από τις αλυσίδες μας. Ο καιρός θα δείξει…..                                                                               
Για μια Στιγμή Μονάχα να Μπορούσα να Γυρίσω πίσω στον Χρόνο-Κοσμοκράτορα και να Χαθώ στα Ανθισμένα Βασίλεια ενός Παρελθόντος Κόσμου Yπερηφάνιας, Δόξας και Τιμής…..
                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου