Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Η δυνατή νεροποντή στην Αθήνα έβγαλε νοκ-άουτ ένα έργο δισεκατομμυρίων όπως είναι το ΜΕΤΡΟ! Η στάση Χολαργού με κατεύθυνση την Αθήνα δεν λειτούργησε από το απόγευμα και μετά, μια και πλημμύρισε η αποβάθρα και εγκυμονούσε μεγάλους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των επιβατών. Ο σταθμός έκλεισε και πήραν μπρος οι ...σφουγγαρίστρες για την αποκατάσταση της ζημιάς!
2094
Είναι ομολογουμένως ντροπή ένα έργο που κόστισε δισεκατομμύρια δραχμές στους Έλληνες φορολογούμενους, να αντιμετωπίζεται με τις... σφουγγαρίστρες! Η Ελλάδα των Μνημονίων και της φτώχειας γυρίζει δεκαετίες πίσω. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.
2099
Το γραφείο δημοσίων σχέσεων του ΜΕΤΡΟ είχε δώσει εντολή να μας απαγορεύσουν οποιαδήποτε φωτογράφιση στον χώρο!!! Αν και όλοι οι διερχόμενοι έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους το πρόβλημα αν και τα μεγάφωνα ενημέρωναν τον κόσμο για την πλημμυρισμένη αποβάθρα, οι αρμόδιοι του ΜΕΤΡΟ δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε την δουλειά μας! Παρ' όλα αυτά οι αποκλειστικές φωτογραφίες μας μιλούν από μόνες τους.
2091
Ο υπεύθυνος της στάσης ΜΕΤΡΟ Χολαργού κ. Παπαϊωάννου μας ενημέρωσε ότι πρόκειται περί διαρροής και ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σύντομα ώστε η αποβάθρα να δοθεί προς χρήση αύριο το πρωί!
2093
Δείτε τα νερά που λιμνάζουν στην έξοδο της κυλιόμενης σκάλας!!! Γι' αυτό το έργο πληρώθηκαν δισεκατομμύρια από τους φορολογούμενους πολίτες!
Η απορία όμως παραμένει: Μήπως η αποκατάσταση της είναι εμβαλωματική; Η κα Μέρκελ και οι δανειστές μάς επιτρέπουν την αποκατάσταση ή μήπως δεν έχουν προβλεφθεί χρήματα για τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου