Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ 2012 ΜΕ ΓΕΡΟ...ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ!


Η ομάδα δασοπυροσβεστών Χολαργού πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις στο πυροφυλάκιο (Υμηττός), μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με γερό τσιμπούσι, αποχαιρετώντας έτσι τον παλιό το χρόνο και δίνοντας το στίγμα της μεγάλης...όρεξης που έχει για πολύ δουλειά και το 2013. 
Αρκετός καλός κόσμος επισκέφτηκε τον χώρο και τίμησε δεόντως την εκδήλωση την οποία οι φίλοι εθελενοντές της δασοπροστασίας Χολαργού, θέλουν να καθιερώσουν κάθε χρόνο, μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. 

Το παρόν λοιπόν στο πυροφυλάκιο έδωσαν:  Ο Αν/γος Π.Σ. ε.α. Διονύσης Βορίσης, ο Δ'κτης 4ου Π.Σ. Α. Ζαγκανάς (Αντιπύραρχος) ο Δ'κτης 1ου Π.Σ. Γ. Ντάλτος (Αντιπύραρχος), ο Υπ/δκτης 1ου Π.Σ. Γιάννης Κουσαρίδας και από τους τοπικούς παράγοντες οι: Αντιδήμαρχος κ. Ρετσινιά (η οποία προσφάτως έγινε και γιαγιά δίδυμων-να της ζήσουν-), οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κεχρής και Αλέξανδρος Νομικός και οι τοπικοί εκδότες Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και Μάκης Βραχιολίδης. 

Τελευταίο αφήσαμε τον Αντώνη Πολύδωρα ως ...guest star μια και ο κυρ- Αντώνης έχουμε πει ότι είναι επί δεκαετίες ο φύλακας-προστάτης του Υμηττού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου