Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

"2013, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΜΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ 6 ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!

Η πολιτική απάτης Σαμαρά συνεχίζεται αδιαλείπτως. Στο πρωτοχρονιάτικο μήυνυμά του, ο Πρωθυπουργός δήλωσε με στόμφο ότι το "2013 θα είναι η αρχή της Αναγέννησης για τη χώρα"!
Δείτε λοιπόν ποια Αναγέννηση μας επιφυλάσσει ο Σαμαράς. 6 νέοι φόροι για το ίδιο ακίνητο περιμένουν τους δύσμοιρους συνέλληνες!
Οι φόροι αυτοί ξεκινούν με τις δύο δόσεις του τέλους ακινήτων του 2012 που εισπράττεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Αμέσως, ακολουθεί ο ΦΑΠ 2010 η πρώτη δόση του οποίου θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τέλος Ιανουαρίου, όπως επίσης φέτος θα κληθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν και τον ΦΑΠ του 2011, αλλά και του 2012.
Μέσα στο 2013 θα υπάρξει επίσης και το νέο ενιαίο τέλος ακινήτων για το 2013, το οποίο θα έχει αφορολόγητο 50.000 έως 100.000 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση και στο οποίο θα συμπεριληφθούν και τα αγροτεμάχια, τα οποία θα πρέπει να δηλωθούν μέσα στο επόμενο δίμηνο με τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Επιβαρύνσεις όμως θα έχουμε και στον φόρο εισοδήματος λόγω των ακινήτων, ενώ στο εισόδημα από ενοίκια θα υπάρχει πλέον αυτοτελής φορολόγηση κάτι που πλήττει κυρίως όσους έχουν εισόδημα μόνο από ακίνητα, καθώς και με την κατάργηση των απαλλαγών από τους τόκους στεγαστικών δανείων.
Η κυβέρνηση από την...αναγέννηση αυτή, προσδοκά να εισπράξει 3 δις ευρώ!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!
Όλοι οι αγρότες που έχουν στην κατοχή τους αγροτεμάχια, υποχρεώνονται μέσα στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους να τα δηλώσουν!
Η δίχως έλεος φοροεπιδρομή σε βάρος του λαού,  έχει ένα στόχο. Να αρπάξει τα σπίτια και την γη από τους πολύπαθους Έλληνες και να τα δώσει έναντι πινακίου φακής στους Γερμανούς και άλλους δανειστές!
Το όνειρο του κάθε Έλληνα να αποκτήσει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του κατήντησε πλέον εφιάλτης! Φαντάζεστε κάποιον που επένδυσε τους κόπους μιας ζωής για να αγοράσει ένα σπιτάκι; Πήρε δάνειο από την Τράπεζα, αλλά τον βρήκε η μεγάλη κρίση, με τους φόρους και τα χαράτσια να αυξάνουν αλλά με τις Τράπεζες να μην ρίχνουν τις απαιτήσεις τους ούτε κατά κεραία.
Όταν λοιπόν αυτός ο πολίτης καλείται σήμερα εκτός από το δάνειο της Τράπεζας να πληρώσει και 6 επιπλέον φόρους, δεν οδηγείται στην απελπισία και την αυτοκτονία; Όσοι δεν..αυτοκτονήσουν θα επιδιώξουν να ξεφορτωθούν το σπίτι τους όσο-όσο! Θα τους το ξαναπάρει η τράπεζα και κατ' ακολουθία οι δανειστές, στα χέρια των οποίων περνούν οι Τράπεζες!
Όσοι δεν ξεφορτωθούν το σπίτι τους για να ...μείνουν σε τσαντίρια, θα πάνε φυλακή! Θα αδειάσουν σε λίγο οι φυλακές από τους λαθρομετανάστες και άλλους αλλοδαπούς, για να γεμίσουν με Έλληνες χρεωμένους ως τα μπούνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου