Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ; ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ!!!


Στις 20 Δεκεμβρίου γεννήθηκε η Άννα Βίσση στο χωριό Πύλα, το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη της Λάρνακας στην Κύπρο.

Οι γονείς της ονομάζονται Νέστορας και Σοφία Βίσση. Η Άννα είναι η δεύτερη από τις τρεις τους κόρες. Οι δύο αδερφές της ονομάζονται Λία και Νίκη.
Το 1963, η Άννα Βίσση άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου σε ηλικία έξι ετών.
Το 1967, η δεκάχρονη (!) τότε Άννα Βίσση τελειώνει τα μαθήματα μπαλέτου και διακόπτει τις σπουδές της στο πιάνο. Σε ένα τοπικό διαγωνισμό ταλέντων αναγκάζεται να δηλώσει ψεύτικη ηλικία ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος καθώς τα 15 έτη ήταν το κατώτατο όριο ηλικίας. Στο διαγωνισμό αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο. Την περίοδο αυτή περιδιαβαίνει την κυπριακή επαρχία δίνοντας συναυλίες. Η Άννα τραγουδά και η αδερφή της Λία παίζει πιάνο. Γίνονται γνωστές ως οι "Αδερφές Βίσση".
Τραγουδά επαγγελματικά από το 1973 (!). Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 28 άλμπουμ τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Όσο για την ηλικία της; Δείτε ακριβώς από κάτω!
ΣΧΟΛΙΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Το παραπάνω άρθρο από το omg.gr μάς λέει ότι η Άννα Βίσση είναι σήμερα στα 56 της χρόνια και ότι τραγουδάει επαγγελματικά από το 1973 δηλαδή από 16 χρονών!!! Επαγγελματικά από 16 χρονών;;; Άρα, κάπου υπάρχει ψέμα. Εμείς θεωρούμε ότι η Άννα Βίσση είναι τουλάχιστον 58 χρονών. Αλλά αναμφισβήτητα, είναι γυναικάρα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου