Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ


Διαβάστε προβλέψεις και...Μαθηματικά που ...σκαμπάζει ο Δ. Προβόπουλος και θα καταλάβετε.
O Προβόπουλος προέβλεψε οτι το 2013 η ανεργία θα... αυξηθεί στο 26%!!! Αν ληφθεί υπ' όψιν οτι η ανεργία τον Αύγουστο ήταν 25,6%, τον Οκτώβριο έφτασε στο 26,8%, προφανώς τον Δεκέμβριο θα ξεπέρασε το 27%. Ενώ, ο Προβόπουλος ...προέβλεψε ότι από το 27% προς 28%  που ήταν η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2012, θα ...αυξηθεί τον Δεκέμβριο του 2013 στο 26%!!  Μπακάλης είπαμε; Ο μπακάλης ξέρει καλά Μαθηματικά. Ο Προβόπουλος πρέπει να γυρίσει με τον κηδεμόνα του και να γραφτεί στην Α' Δημοτικού! "Φου-φου το δαδί"!
Πάμε παρακάτω, να δούμε το βιογραφικό του ανδρός, που τον έβαλαν να διοικεί και την Τράπεζα της Ελλάδος! Ο Δ. Προβόπουλος λοιπόν,  γεννήθηκε το 1950 και έλαβε πτυχίο Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Αθηνών (4ετούς φοιτήσεως) το 1973.  Κάποιος καλός κύριος που ξέρει και ψάχνει τους φοιτητές από την δεκαετία του 1960 (θυμάστε τον Κούγια που τον κάναμε ...σκόνη όταν κοκορευόταν ότι είχε περάσει δεύτερος στην Νομική; Σχεδόν τελευταίος είχε εισαχθεί και τον ...έκραξαν μετά τα κανάλια), έψαξε τους εισακτέους του '68 (σε Αθήνα & Θεσ/κη) και δεν τον βρήκε πουθενά τον Προβόπουλο. Συνεπώς, ή εισήχθη στο Πανεπιστήμιο με τη ...δεύτερη, ή μπήκε άνευ εξετάσεων, ή ...άλλαξε όνομα! 
Πλάκα δεν έχει;"
Ερώτηση: Γιά όλες αυτές τις μακακίες που αμολάει κάθε λίγο ο Προβόπουλος, δεν πρέπει να του πάρουν πίσω το μισθό;  ΕΕ ;; Ρωτάμε!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου